![]() |
![]() |
![]() |
#1441 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Anlatmak isterdim anlatabilseydim eğer xD Geceleri niye kimse yok bu forumda biz hariç uyanın uleaynnn !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
okaliptus
|
![]() kelin ilacı olsa basına surermiş :))) valla bende cok sıkılıyorum aklıma yapıcak bişide gelmiyo malesef, gelirse sölerim :)))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
okaliptus
|
![]() cok şükür bi problemim yok bosluktan can sıkıntısı benimkisi :) istersen özel mesajda anlatabilirsin sıkıntını belki bi faydam dokunur, bellimi olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Cana yakın birisin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
okaliptus
|
![]() işsizler kulübündemisin sende :)) bende o kulüpteyim de:))))) umarım bi an önce baslarsın işe:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Kader arkadaşım xD işte bu işsizliğin bana getirdiği ve bilinçsizce kullandığım bir kredi kartım var :Pp başımı en çok ağrıtan konu bu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
okaliptus
|
![]() :S mesleğinin ne oldugunu öğrenmemin bi sakıncası varmı bu arada kredi kartı sorununa cok üzüldüm ben bu sorunu yasamamak için kullanmayanlardanım:)) dilerim bi an önce işe girer sorununu da çözersin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ ßilgisayar programcısıyım sanırım :) 9-10 yıldır bilgisayar ile yatıp bilgisayar ile kalkıyorum ^^ Bu yıl üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
okaliptus
|
![]() Allah yardımcın olsun ![]() ![]() seni sıkıntıya sokacak seyler yapmaktan kacınırsan hersey daha kolay olur öyle değilmi ![]() ![]() bi anlık hevesle istekle yapılan seyler daha sonra insanı sıkıntıya sokabilri, o yuzden insan her hareketini iki kere düşünerek yapmalı, haksızmıyım, mesela senin su kredi kartı olayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Haksılısın haklı olmasına da ; bu kredi kartını 5 ay önce falan kullandım sadece 1 ay geciken ödemem yüzünden şuan başım ağrıyor aksilik işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
okaliptus
|
![]() :P insan basının sonradan agrımaması için her turlu duruma karsı hazırlıklı olmalıdır:PPP biliyorum sıkıcı olmaya basladım :))))))) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|