![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Yau herhangi bi imada bulunmak için değil ; senin akıbetini merak ettim deyince bende espri babında sen kendi akıbetini düşün dedim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
okaliptus
|
![]() ya biraz canım sıkkın alınganlıgımda üstümde o yuzden :(((( kuşum öldüde bugun , yarın gömücem onu, ona üzüldüm :(((( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Kafanı taktığın şeye bak yau :S Başka bir kuş alırsın buda sorun mu :? Bak şimdi bunun üstüne sen eğer varsa tabi / dinliyorsan eğer ; düş sokağı sakinlerinden - ölümler'i dinle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
okaliptus
|
![]() dss dinlemeyi yıllar önce bıraktım :))) beni bunalıma sürüklediğini, ruhumu daralttıgını sıktıgını farkettim:))) hele ölümler mi aslaaaa teşekkürler yinede tavsiyen için :)))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Hmmm eski bir DSS hayranıyım diyosun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
okaliptus
|
![]() eskiden hayranlarıydım m ![]() bunalıma sokuyor beni yahu :D :D :D neyse ben yatmalıyım şimdi yarına birikmiş işlerimi halletmek için erken kalkmam lazım:))) kendine iyi bak görüşmek üzere iyi geceler:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Eskidendi o aynı sözler aynı müzikler zaten murat yılmaz yıldırım & murat çelik ikilisinin ayrılma sebebi de budur ama şuan çok farklı ikiside ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
okaliptus
|
![]() ben ayrılma sebeplerinin bambaska oldugunu duymustum, hatta acık konusayım m ![]() murat çeliği halen severim ama dinlemiyorum artık eskiden evet melankoliyi cok severdim, ama hayatım boyunca yasadıgım sıkıntılar sonucunda en azından sarkılarda olsun mutlu olmayı tercih eder oldum artık çok şükür her konuda cok guzel birr hayatım var ve en ufak bi üzüntüye tahammülüm yok , o yuzden heralde hüzünlü sarkıları bile sevemiyorum artık, ruhum daralıyor ve kendimi mutsuz hissediyorum neyse gece gece bu kadar kendimden bahsetmem fazla oldu gibi :))) kendine iyi bak iyi geceler:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ " gece gece kendimden bu kadar bahsetmem fazla oldu gibi" sen ajan mısın da bu kadar çekindin ? :)) Neyse yauuu her konuda güzel olan hayatının o şekil devam etmesi dileğiyle iyi uykular ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ pekala paranoyak arkadaşım selametle :)) ~~ ßu sefer iyi uykular demiyorum :D ~~ |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|