![]() |
Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan Verin |
![]() |
![]() |
#121 |
sam00
|
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan Veringözyaşı ve söz güzel %99½ :P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan Verin100 üzerindn 20 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
sam00
|
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan Verinbende seni iyi biri sanırdım esmer_yar :D alda şimdi oyla imzamı ![]() ![]() ![]() yüz üzerinden 1½ ben galatasaraylı değilim beşiktaşlıyım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan Verinpuhaahaha ![]() ![]() ![]() ![]() nisem hade geleceğn djine 50puan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan Verinaaa deişmiş imzası ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan Verinimzayı göremiyorum ama iyidir heralde
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan Verinİmzanın anlamı güzel, resim güzel ![]() ![]() Esmer_yar'ın imzasından behsediyorum avatar araya kaçmış:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan VerinKRNDZ anlamadım ama imzamı değiştirmissin (istersen öyle bir imzada koyabilirim ama bu imze sadece banamı böyle görünüyo anlamadım) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan VerinNe söylemek istediğini anlamadım Sevgili Tacettin??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan Verindiyorum benim imzam senin anlattığınla alakası yok yani sen bemim imzamımı değiştirdin :D parantez içinde ise benim imzamı istersen anlattığın gibide yaparım dedim sonrada benim imzam sadece banamı öyle gözüküyo size başkamı gözüküyo diyorum (benim angutluğum işte anlatamıyorum,kısacası anlatma özürlüyüm) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan VerinEstağfurullah Tacettin öyle söyleme ![]() Esmer_yar'ın imzasından behsediyorum avatar araya kaçmış:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan Verinözür dilerim (şimdide görme özürlü çıktık :D) senin imzan şanlı bayrağımızı taşıyo ve marşımızın bir bölümü var ve bunlara ben %9999999999999999999999999999999999999999999999999 9 veririrm (en az) imzam hakkındaki yorumunu bekliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan Verinİmzanı okuduğumda çok gülmüştüm Sevgili Tacettin:) Bİraz daha süslü püslü yazsan renk versen yani gayet güzel olabilir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan Verinbu imza eleştirilir mi? %100 puan ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Üstteki Üyenin İmzasına Puan Verinben imzaları göremiyorum (aman ALLAH'ım kör oldum :D:D) ama görsem 100 verirdim not : bende KRDNZ ablanın dediğini yapıp imzamı değiştiriyorum şimdiki puanı vermeyin |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|