![]() |
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun |
![]() |
![]() |
#121 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunGiden Gttiyse Ne Denir ki Ardından??
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunHoşçakal denir ama biraz zor yaşadıkların unutulmuyor en iyisi ben senin yerine acı çekerim de : )
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunGökyüzü gibi derindi gözLerin ![]() ![]() HayaLin de o denLi uzak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Gözyaşı
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Gözyaşı
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
yagmur34
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunYaşıyorum seni her saniye yaşadıkça büyüyor sevgin yüreğimde ve özlüyorum ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
sahtekar_şeytan
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsungiden gitmiştir gitttiği an bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
TiFus
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunGidene Eywallah Gelene Hoşgeldin =) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
evrem88
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunbir kamyon arkası yazısı bugün dikkatimi çekti ![]() ![]() ![]() ![]() AĞACA DAYNMA ÇÜRÜR İNSANA GÜVENME ÖLÜR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsuninsana gereğinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin ya da kendini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunDaima gülen çevreme bakıp sanmaki gönlüm bahtiyardır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun♥ Buruk kalbim duzelmez Bu Sozlerinle asla, sana ben inandım sevdim ama sen harcadın beni, sevgi yolunda dönme bana bir daha ![]() ♥ Yolunda ölüm olsa gelirdim, seninle her acıya giderdim, ama sen buna değmezsin vefasız insan ![]() ♥ Sana yalan Sevgilerin Sahte Mutlulukları Lazım, benim gibi gerçekler Sana Fazla Gelir Bu Dünyada ![]() ♥ Ömrümden çaldığın zamana acıyorum, zaman hataları telafi edecek günün birinde ![]() ![]() ♥ Ters, düz, hayatımın sadece arasındaki göz yaşı oldun, umutlarımda sayende kayboldu ![]() ♥ Kızgınlık halinde söylediklerini iyi düşün, pişman olucağın sözleri söyleme bana, kaldırmaz Kalbim gerisini ![]() ♥ Ne yürk Kaldı Sana Verecek, Nede inancım kaldı Seninle Bu yolda Gidebilcek, Kızgınlıklarım içimde Kor Oldu Seni Toprağa gömecek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun♥ insanlar vardir sevgiye layiktir! Insanlar vardir sevginin en yücesini versende assaliktir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
kazimturan
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunAtiyi karanlık görerek AZMİ bırakmak Alçak bi ölüm varsa eminim budur ANCAK |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|