![]() |
Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisin |
![]() |
![]() |
#121 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinh ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisiniiiyim sneden ne haber görünmüosun:Dhiç |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisin:D baya kaynatmışınız ben yokken siz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinevet öle oldu biraz seni bekledik ama yokdun yaw ne yapalım valla açıkcası sen yokken sıkıldım:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinbiraz yoğun bir gündü okula gitmiyoz nede olsa biz :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisin:D haha çok komik başladıkmı yine ben gidiyorum sendende yoğun bir gün geçirdiğim kesin ama |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinneye başladıkmı :D hiç bitmediki zaten :D anladığım kadarıyla çoğunuz aynı okuldansınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinvalla ya doğru söylüyor acayip yoğun oluyoruz eee napalım bölümümüz ağır her neyse burayı da sohbet odasına çevirmeyelim yoksa atacaklar bizi valla ya da konuyu kilitleyecekler sudecim ben sana napıyım biliomusun teknik resim eşyalarını alıyım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinmeslek lisesi galiba ? ben düz okudum en güzeli :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinevet meslek lisesi de nerden anladın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinneresi güzel ya düz lisenin biz bilgisayar bölümü öğrencisiyiz merve hiç gerek yok canıjm ben aldım zaten ama yinede tşk ederim inatcı kişi ben ne yapıım sana bilmiomki valla siteden çıkıyımmı mutlu olurmusun?:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinsaçma oldu bölümümüz aynı falan demişim ordan nalamışsındır da nie düz en güzeli pekii |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinbence de bilgisayar bölümü olduğumuz için havada karada kaparlar bizi demi sudecim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisin:D siteden çıkacaksan sen bilirsin beyazshow a mı gidicen bende izlicem :D bilgisayar bölümü iyidir bilgisayar öğrenmiş olursunuz en azından :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinmerve geröe canım kendini zaten işlerimiz hazır yani nie gerildinki düz lise olduğu için hala kpssye gircek ya biizm obsda neyse ya hayırlısı olsun hakkında:D |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|