Cevap : Sarışından Süper Bir Frikik + 18 |
|
|
#106 |
|
yaman155
|
Cevap : Sarışından Süper Bir Frikik + 18ooo sen firikik görmemişsim kardeş bunlar ne ki? |
|
Cevap : Sanat İçin Soyundum |
|
|
#107 |
|
batuhanselim
|
Cevap : Sanat İçin Soyundumbuneya varya çok komik ha yani yattım yerlere hala gülüyom |
|
Cevap : Sanat İçin Soyundum |
|
|
#108 |
|
inci_tanesi
|
Cevap : Sanat İçin Soyundumpaylaşımın için teşekkrlr gülrüba ;)
|
|
#110 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Amerikada Yok Satan Kalemlik..çok özür diliyorum ![]() xD |
|
Cevap : Türk Yapımı Limuzun |
|
|
#112 |
|
karabocek
|
Cevap : Türk Yapımı Limuzunhakkaten LİMUZUNmuş :)))) teşekkürler paylaşım için :)))
Cevap : Türk Yapımı Limuzun |
|
|
#113 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Türk Yapımı LimuzunLimuzn dediğin iki arabanın birleşiminden olmalı zaten Üstün zeka örneği
Cevap : Tek Resimli Konular Bu Başlık Altında Açılacak ! |
|
|
#114 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Tek Resimli Konular Bu Başlık Altında Açılacak ! |
|
Trabzon Ziraat Bankasi ATM'si |
|
|
#115 |
|
Equinox
|
Trabzon Ziraat Bankasi ATM'si![]()
|
|
#116 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Trabzon Ziraat Bankasi ATM'siHerhalde uzunboylular için yapılmış ![]() ![]()
|
|
#117 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Trabzon Ziraat Bankasi ATM'siBizi iki metre insanlar mı zannettiler ![]() ![]()
|
|
26 Yıldır Saçını İlk Kez Yıkamış |
|
|
#118 |
|
meLankoLik_asaLet
|
26 Yıldır Saçını İlk Kez Yıkamış![]() Çin'de 80 yaşında bir ihtiyar, saçlarını 26 yıl sonra ilk kez yıkadı Lu Şiyuan'ın 2 metreye yakın saçlarını, 1,5 metreden uzun sakallarını yıkamakta şampuan etkisiz kalınca, tüm aile, çamaşır deterjanıyla ihtiyarın saç ve sakallarını yıkamaya koyuldu![]() Chongqing Morning gazetesinin haberine göre, Lu Şiyuan'ın 2 metreye yakın saçlarını, 1,5 metreden uzun sakallarını yıkamakta şampuan etkisiz kalınca, tüm aile, çamaşır deterjanıyla ihtiyarın saç ve sakallarını yıkamaya koyuldu ![]() Lu'nun oğlu, gelini, torunu ve komşularının da aralarında bulunduğu 12 kişi, 5 saat süren uğraş ve 3 torba çamaşır deterjanı kullandıktan sonra ihtiyarın saç ve sakallarını yıkamayı başardı ![]() İhtiyar Lu temizlendikten sonra Çongçing kenti yakınlarındaki ücra Kızıl Bayrak köyünün sakinleri, Lu Şiyuan'ın adını Guinness Rekorlar Kitabına kaydettirmek istediklerini söylediler ![]() |
|
Bu çocuğun Yerinde Olsaydiniz Ilk Yapacağiniz şey Ne Olurdu? |
|
|
#119 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Bu çocuğun Yerinde Olsaydiniz Ilk Yapacağiniz şey Ne Olurdu?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :bigg rin:
|
|
'Kızım Annen Seni Kadir Gecesi Doğurmuş'.. |
|
|
#120 |
|
meLankoLik_asaLet
|
'Kızım Annen Seni Kadir Gecesi Doğurmuş'..
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|