Genel Türkü Sözleri Arşivi |
10-15-2012 | #91 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviBu Dağda Maral Gezer Azerbaycan-İbrahim Yıldırım Arşivi Bu Dağda Maral Gezer, Zülfünü Tarar Gezer, Men Yarime Neylerim Ay Ceylan, Yar Menden Kenar Gezer Bu Dağın Karı Menem, Gün Vurur Erimezem, El Bilir Alem Bilir Ay Gülüm, Men Senden Vazgeçmezem Dağlarda Çiçek Ay Güle Bakın, Avludan Geçek Ay Güle Bakın, Doldur Ver İçek Ay Güle Bakın, Hey Ezizin Gözlerine Sürme Çek Gözlerine, Özün Özüme Gurban Ay Ceylan, Gözlerim Gözlerine Nakarat Bak Uzun Yana Yana, Od Düştü Şirin Cana Kor Karan Koyup Gidem Ay Ceylan, Kalasan Yana Yana Nakarat --->: Türkü Sözleri frmacil onuncu 10 sayfa --->: Türkü Sözleri |
10-15-2012 | #92 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviBu Kadar Cevretme Aziz Sultanım Tokat/Turhal-Mehmet Aslan-Muzaffer Sarısözen Bu Kadar Cevretme Hey Dost Aziz Sultanım Ne Olur İnsafa Hey Dost Gel Bazı Bazı Lütfu İhsan Eyle Hey Dost Çeşmi Meralım Yaralı Gönlümü Sar Bazı Bazı Coşkun Sular Gibi Hey Dost Çağlayıp Akma Aşkın Hançerini Hey Dost Sineme Çakma Noksanım Var İse Hey Dost Kusura Bakma Bildiğinden Şaşar Kul Bazı Bazı Sefil Kemter Eydür Hey Dost Lebi Balımsın Canımın Cananı Hey Dost Servi Dalımsın Sen Bir Merhametli Hey Dost Gönlü Ganisin Bendelere Selam Sal Bazı Bazı |
10-15-2012 | #93 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviBu Yıl Bu Dağların Karı Erimez Sivas-Feyzullah Çınar-TRT Müz Dairesi Bşk Bu Yıl Bu Dağların Karı Erimez Eser Bâd-İ Sabâ Yel Bozuk Bozuk Türkmen Kalkıp Yaylasına Yürümez Yıkılmış Aşiret İl Bozuk Bozuk Kızılırmak Gibi Çağladım Aktım El Vurdum Göğsümün Bendini Yıktım Gül Yüzlü Cerenin Bağına Çıktım Girdim Bahçesine Gül Bozuk Bozuk Elim Tutmaz Güllerini Dermeye Dilim Tutmaz Hasta Hâlin Sormaya Dört Cevabin Mânasını Vermeye Sazım Düzen Tutmaz Tel Bozuk Bozuk Pir Sultan'ım Yaratıldım Kul Diye Zalim Paşa Elinden Mi Öl Diye Dostum Beni Ismarlamış Gel Diye Gideceğim Amma Yol Bozuk Bozuk |
10-15-2012 | #94 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviBugün Ayın Işığı Keskin-Hacı Taşan-Nida Tüfekçi Bugün Ayın Işığı Elinde Bal Kaşığı Yine Nerden Geliyon Mahallenin Yakışığı Vay Nerdesin Nerdesin Kaldır Camın Perdesin Diyeceğim Coğudu [Da] Pek Kalaba Yerdesin Karakuşuna Kurban Çatık Kaşına Kurban Yalınız Sana Değil [De] Arkadaşına Kurban Vay Vay Vay Pambugum Edasına Yandığım Seni Hasta Diyorlardı Nasıl Oldun Sevdiğim |
10-15-2012 | #95 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviBugün Bayram Günü Derler Erzincan/Tercan-Aşık Davut Sulari-TRT Müz Dair Bşk Bugün Bayram Günü Derler Alem Eğlenir Sen Bizim Yaylaya Gel Başın İçin Dertliler Oturmuş Derdin Söyleşir Etme İntizarı Gül Başın İçin Hayran Oldum Bakakaldım Yüzüne Sürme Değil Rastık Çekmiş Gözüne Hıçkırarak Başım Koysam Dizine Saçım Oksa Gönlüm Al Başın İçin Davut Suları'yem Ahd-ı Amanda Bir Yıldız Doğmuştur Devr-i Zamanda Seher Bülbülüyem Ulu Divanda Sen Benim Vekilim Ol Başın İçin |
10-15-2012 | #96 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviBugün Ben Bir Güzel Gördüm Tokat-İbrahim Karataş-Mustafa Hoşsu Bugün Ben Bir Güzel Gördüm Bakar Cennet Sarayından Kamaştı Gözümün Nuru Onun Hüsnü Cemalinden Bahçanın Kapısın Açtım Sanırsın Cennete Düştüm Sevdim Coştum Helallaştım Buse Aldım Yanağından Salındı Bahçaya Girdi Çiçekler Selama Durdu Mor Menekşe Boyun Eğdi Gül Kızardı Hicabından Bahçanın Kapısı Güldür Dalında Öten Bülbüldür Emrah Da Bir Edna Kuldur Bağışla Geç Günahından |
10-15-2012 | #97 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviBugün Bize Pir Geldi Doğu Anadolu-Arif Sağ Bugün Bize Pir Geldi Gülleri Teze Geldi Önü Sıra Kamberi Ali Yel Murteza Geldi Eyvallah Şahım Eyvallah Hak Lailahe İllallah Eyvallah Pirim Eyvallah Adı Güzeldir Güzelşah Eyvallah Şahım Eyvallah Hak Lailahe İllallah Sen Alisin Güzelşah Şahım Eyvallah Eyvallah Ali Bizim Şahımız Kâbe Kıblegâhımız Mihraçtaki Muhammed O Bizim Padişahımız Padişahım Yaradan Okur Aktan Karadan Ben Pirimden Ayrılmam Bin Yıl Geçse Aradan Aslanda belguzarım Ben sevdanla gezerim Hasretler kavuşmuş Ben daha intizarım İntizarlık çekerim Lablerim bal şekerim Ben pirden ayrılalı Göz yaşını dôkerim Dökerim gôz yaşını Gôr mevlanın işini Keşiş kurban eyledi Yedi oğlunun başını Keşiş kurban eyledi Melekler gül eyledi Celabın bir şar yaptı Kapısın dört eyledi Dört eyledi kapısın Lali mercan yapısın Yezitler şehit etti İmamların hepsini |
10-15-2012 | #98 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviBugün Yardan Haber Geldi Malatya/Arapkir-Süleyman Elver-İstanbul Rad THM Müd Bugün Yardan Haber Geldi Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan Eğildim Bir Buse Aldım Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan Güzel Olanı Severler Yanağından Gül Dererler Kulakta Mengiç Küpeler Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan Baş Koydum Yarin Dizine Uykular Girmez Gözüme Ağ Ellerin Sür Yüzüme Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan Şekerden Şerbet Ezerler İnce Tülbentten Süzerler Dört Yanım Almış Güzeller Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan Pir Sultanım Gel Yanıma Seni Sarayım Canıma Dola Kolların Boynuma Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan |
10-15-2012 | #99 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviBulut Bulut Üstüne İçel/Mut-Musa Eroğlu-Adnan Ataman/Melih Duygulu Bulut Bulut Üstüne Bulut Yağmur Üstüne Ömrüm Belalım Vay Vay Buluk Kurbanın Olayım Doğma Yarin Üstüne Ömrüm Belalım Vay Vay Hangi Dağdan Aşacaksın Bekleyeyim Yolunu Ömrüm Belalım Vay Vay Yağma Yağmur Esme Rüzgar Yolda Yolcum Var Benim Ömrüm Belalım Vay Vay |
10-15-2012 | #100 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviBurçak Tarlası(Sabahtan Kalktım ki Ezen Sesi Var) Tokat/Sivas-Muzaffer Sarısözen-Muzaffer Sarısözen Sabahtan Kalktım Da Ezan Sesi Var Ezan Da Sesi Değil Yavrum Burçak Yası Var Sorun Şu Muhtarın Kaç Tarlası Var Amanın Da Kızlar Ne Zorumuş Burçak Yolması Burçak Tarlasına Yar Yar Gelin Olması Sabahtan Kalktım Da Südü Pişirdim Südün De Kaymağını Yar Yar Yere Taşırdım Burçak Tarlasında Aklım Şaşırdım Kolumu Salladım Değdi Tikene İnkisar Ederim Yar Yar Burçak Ekene İlahi Kaynana Ömrün Tükene |
10-15-2012 | #101 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviTürkü Sözleri yerli şarkı sözleri paylaşım için teşekkürler Cevap: Türkü Sözleri frmacil onbirinci 11 sayfa Cevap: Türkü Sözleri |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|