![]() |
Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisin |
![]() |
![]() |
#91 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinhıı anladım ben seni başaramıycaksınn tamamı ama ben başarabiliyorum ne mutlu obsu kızdırabilene yaşasınn :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinseni efes antik kentine gezmeye götürim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinyaw sen madem büyük birisin nie ufacık mini minacık kızlarla urasıosun işin yok mu snn bos bir insanmısın yoksa büyük selere urasmaya seviyen yetmediği için küçcük minnacık kişilerlemi urasıyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisincansel süpersin gel öpecem gel:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinyaw sen madem büyük birisin nie ufacık mini minacık kızlarla urasıosun işin yok mu snn bos bir insanmısın yoksa büyük selere urasmaya seviyen yetmediği için küçcük minnacık kişilerlemi urasıyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinyarın öpersin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi SevindirebilirmisinAlıntı:
![]() ![]() ikincisi ben kimseyle uğraşmıyom burası geyik bölümü amacıda geyik yapmak eğlenmek kimseyi rahatsız ettiğimide sanmıyom ama şayet ediyorsam ettiğim insan uyarır bende onu bir daha rahatsız etmen olay çözülür ![]() ![]() ama anlamadığım senin böle pat diye araya girerek hakaret etme hakkını nerden buluyorsun ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinmadem merak etiysen sölüüm o bnm kardeşim yani onca benim böle dememin bir sakıncası olup olmıdığını gördük onca yok madem burası geyik odası madem bana sen bu hakarettir diosun snn ki de küçümseme tmm mı eğer yok bnm ki geyik diosana benim ki de geyik sen nasıl istersen öle algıla ama çift taraflı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinaayy diyene bir bakın yarabbim yaw sen hiç hakaret etmiyon demi sanki bana gıcık diyosun ya tamam o zman ben gıcık demenden rahatsız oluyorum tamammı bidaha deme o zman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi SevindirebilirmisinAlıntı:
Alıntı:
kardeşini savunman güzelde bunu yaparken seçtiğin üslup çok önemli seviyenmi yetmiyo ne demek ? sen benim kim olduğumu bile bilmiyorsun direk aşağılıyorsun kardeşine gıcık demişim pardon bir daha demem kusura bakmayın ben bu kadar hassas olduğunuzu düşünemedim ![]() ![]() bir daha olmıcak emin olun ![]() hayatta başarılar size ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinçook tşkr edriz saolasın bi daha demiyceğin içinde çok sevindim ama bu konuşman beni çok üzdü ya sanki bi daha girmiycekmşsin gibi buraya hayatta başarılar falan ne oluo? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinsanana başarılar sınavındada hayatta özel yaşamındada kendine göre birini bulrsunda inş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinsen ufacık minicik derken küçümsiyorsun bunlar geyik oluo biz yabınca aşağlamak olu sen ne uslubla konusursan cevabını o sekilde alırsın kısasa kısas yani bu hassasyet diil sadece bir tepkidir sen nasıl böle konuslduğunda memnun olmuosan bizde öleiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinistediin qrubun bi cdsini weriim :D
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinoo süpermiş bana çilekeşin cdsini ver bende sana istediğin bir grubun bütün posterlerini veriiim |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|