Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!! |
11-03-2007 | #76 |
burak97
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!çok güzel şiirler teşekkür
01-03-2008 | #77 |
GODFATHER
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!ben aşkı tahta ve sert okul sıralarında sarışın, küçük bir kızdan öğrendim masumca bir sevgiydi belkide aşktan öte; belkide aşktan çook önce aşk denen kelimenin sözlük anlamı dışına çıkmak istemekti belkide aşk orada her karanlıkta adlandıramadığın her ışık arasında düşüncelerim gençlik rüzgarları arasında savrulurken üzerinde adın yazılı sigarayı uzun ve buz tutmuş istanbul kaldırımlarında ahmet ariften şiirler söyleyerek içmekti belkide aşk |
01-22-2008 | #78 |
gülgüzeli
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!
01-22-2008 | #79 |
gülgüzeli
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Bu naSiL SevGi Sen kendine AsikSin Sen YalanCiSin Hatta seviSiRken biLe Yabancisin Sen kimsin Sen ne rahat insansin birak |
01-22-2008 | #80 |
gülgüzeli
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Gece başlamışsa ve uyumak için acele etmiyorsa yüreğin; hala düşünecek hala yapılacak bir sürü işin ve bir sürü planın olduğunu söylüyorsa beynin; buna karşılık günün bütün yorgunluğunu belki de hiçbir şey yapmamana rağmen sana hissettiriyorsa bedenin; konuşmak istiyorsa bir şeylere ulaşmak istiyorsa kalbin ama sadece yalnızlığın o ağır o derin sesiyse hissettiğin… Üşüyorsan ama soğuktan değil Susuyorsan ama korkundan değil Gidiyorsan ama istediğin için değil ve arıyorsan ama bulmak için değil Her dakika daha ağır geçiyorsa ve geçen her dakika seni daha fazla yoruyorsa Gelecek seni güldürmüyorsa aksine geçmiş özletiyorsa kendini En masum anında lanetlenmişse bedenin ve yanıyorsa ateşler içinde belki de kutuplarda yürürken Ve sadece yalnızlığın sesiyse duyabildiğin… Vazgeçmek istemediklerinin senden kaçarcasına uzaklaştığını görüyorsan ama koşamıyorsan artık ve her bağırmak istediğinde düğümleniyorsa sözcükler boğazına ve canını acıtıyorsa içinde kalan her bir harf En çok yardıma ihtiyacın olduğu anda aslında kimsenin sana yardım edemeyeceğini biliyorsan buna rağmen medet umuyorsan sana yabancı gözlerden Yaptıkların hep yapman gerekenlerden farklı oluyorsa ve bunu anlayamıyorsan bir türlü Her sabah uyandığında uyumak istiyorsangeceyi istemiyorsan yalnızlığın sesini ve yine bitmeyecek bir geceyi Buna rağmen günler hep kısalıyorsa sana inat ve geceler alay edermiş gibi üşütüyorsa seni Buna rağmen yanıyorsan o soğukta ve anlıyorsan kimsenin bunu bilmediğini Özlüyorsan her geçen saniye bir önceki geceyi Ve yalnızlıksa tek duyabildiğin Eski fotoğrafları gördüğün zaman tesadüfen; içini garip bir mutluluk kaplıyorsa Ve son resim elinden düşerken anlıyorsan ne kadar özlediğini ve çözemiyorsan bir türlü neden her şeyin değiştiğini Susuyorsan Ve yalnızlığın sesiyse tek duyabildiğin… Eski şarkılar daha çok dokunur olduysa bedenine ve en çok yardıma ihtiyacın olduğu halde anlamaya başlamışsan yalnızlığını ve gece hala ilerlemiyorsa bu gürültüde Ve uyuyamıyorsan bir türlü Her şey bir telefon kadar yakınsa ama korkudan ayrı bir şeyse seni uzaklaştıran ve anlatamıyorsan bir türlü anlayamadıklarını Binlerce defa anlatılan bir masalı Ve yüzü aklından hiç çıkmıyor olsa da çıkaramıyorsan adını O müthiş masal kahramanını Hiçbir çıkış yoksa ve yapayalnızsa bedenin Bembeyaz duvarlar içinde Bir resim Siyah beyaz… İçin yanıyorsa ve su içmek bile gereksiz geliyorsa Sigaranın dumanı içindeki ateşi belli ediyorsa dışarıyaAma anlamıyorlarsa Söndürmeye bile çalışmıyorlarsa Sormuyorlarsa Yoldan geçen herkesi tanıdığını düşünüyorsan ve belki de yanında yürüyeni bile bilmiyorken selam veriyorsa herkes sana sırf sen onları tanıdığını düşünüyorsun diye Ve oysa tek bir yüz görüyorsan her zaman ama adını hatırlayamıyorsan bir türlü Sokaklarda insanlar azalıyorsa birer birer Aklındaki düşünceler gibiYürüyorsan yine de yapayalnızsan senin onları tanıdıklarını sananların arasında Ve dumanın hiç sönmüyorsa Aynı masalda ne yapacağını bilmeyensen Isırılmış elma gibi düşüvermişsen yere Masal devam ediyorsa ve kimse seni düşünmüyorsa artık Yirmi senedir üzerinde uyuduğun yastıkları bir bir atıyorsan yataktan ve bulamıyorsan kafanı rahatlatacak hiçbir şey o karanlıkta Işıkları açmak dağınıklığı görmek kadar dayanılmazsa… Uyuyamıyorsan ve katlanamıyorsan yalnızlığa Kendinle beraber yaşayamıyorsan yalnız kalamıyorsan kendi başınayken Sayfalar sıra sıra bitiyorsa; kitaplar devriliyorsa raflardan ve sen okurken dakikalar geçmiyorsa hayatından;yaşadığın bir masalsa artık ve başkalarının uyumaları için yazılmışsa bütün bunlar… Gökten düşen üç elmadan biriysen başkalarının mutluluğu için Masal bitmişse ve unutulmuşsan bir köşede; Bir çığ gibi geliyor demektir "AYRILIK"… Masal bitti… Kaç… Kurtar kendini… |
01-23-2008 | #81 |
gülgüzeli
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Ne varsa kendime dair çıkardım hepsini ve sundum ellerine Beynimde, benliğimde, yüreğimde gizli hiçbir şey kalmasın, öylece bil beni diye Seni bulurum sandım, uzaklıkları aştım Adını haykırdım dağlara, yankılanan sesimi bir ben duydum Seni çağırdım gelesin diye, beni kayıp iklimlerden alıp bahara taşıyasın diye Gelmedin Yildizlara baktım, biri sensindir diye, orada da yoktun Oysa sana koşuyordum ben Içimde deli bir özlem, anlatılmaz bir aşk hasretiyle sana, koşuyordum Böyle bir sevdayı duyup da gelmemen mümkünmüydü? Hangi kuş konsa pencerene ´aşk, aşk´ ötecekti! Duyacaktın, yüreğin coşmuş bir ırmak gibi bana akacaktı, yüreğini dinleyip bana gelecektin Gelmedin Seni yaşatmaya, sensizliğinde de yaşamaya and icmistim, yeminimi anlatan şarkıları adadım Her duyan hayran kaldı bu sevdaya, bir sen duymadın Ama, nasıl bir kaçış ki bu, ne bir iz bıraktın ne de bir haber Yine de gecenin ortasında, bir gün kapım çalar diye hep tetikte yattım Yediğim içtiğim özlem, sağ yanım hüzün, solumda yalnızlık Simdi bunca zaman sonra, seni yüreğimde hiç kimsenin dokunamayacağı bir yere saklamışken ve sensiz de olsa hayatın acımasız çarklarında tek başıma ayakta durmaya çalışırken çıkıyorsun karşıma öyle mi?? Gelişinin önemi yok artık
Ben yine öyle kabul ediyorum Yani hiç gelmedin |
01-23-2008 | #82 |
gülgüzeli
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Yine ben geldim Merak etme okuldan çıktımda geldim Annelerde babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama Ali "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder" demişti de Onun için söylüyorum Geçen hafta öğretmen, Sağ elimde sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte Öğretti sağımı solumu Ağrıyan yanımın neresi olduğunu Şimdi iyi biliyorum anne Hani geçen geldiğimde Şuram acıyor işte şuram demiştim de Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne Bak şimdi söylüyorum Şuram işte, Hem de her gün acıyor anne her gün Dün sabah annesi Ayşe'nin saçlarını örmüştü Elinden tutup okula getirdi Yakası da danteldi Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi Öğretmen ne oldu dedi Düştüm dizim çok acıyor dedim Yalan söyledim anne Dizim acımıyordu ama sol yanım çok acıyordu anne Bugün bende saçım örülsün istedim Babam ördü ama onunki gibi olmadı Dantel yaka istedim Babam "Ben bilmem ki kızım" dedi Bari okula sen götür dedim "kızım, iş" dedi Bende banane dedim, ağladım "kızım, ekmek" dedi babam Sustum ama okula giderken yine ağladım anne Herkesin çorapları bembeyaz, benimkiler gri gibi Zeynep "annem beyazlara renkli çamaşır katmadan yıkıyormuş" dedi Babam hepsini birlikte yıkıyor Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne? Uff babam, her gün domates peynir koyuyor beslenmeme Üzülmesin diye söylemiyorum ama Arkadaşlarım her gün kurabiye, börek, pasta getiriyor Biliyorum babam pasta yapmasını bilmez anne Hava kararıyor Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum İzin verme anne ne olur toprağına el sürdürme Eve gidince aklıma geliyor bide bunun için ağlıyorum anne >> Bak kavanoz yanımda, toprağından bir avuç daha alayım Biliyor musun anne her gelişimde aldığım topraklarını Şu kavanozda biriktirdim Üzerine de resmini yapıştırıp başucuma koydum Her sabah onu öpüyor kokluyorum Kimseye söyleme ama anne Bazen de konuşuyorum onunla Ne yapayım seni çok özlüyorum anne Ha unutmadan, Öğretmen yarın anneyi anlatan bir yazı yazacaksınız dedi Ben babama yazdıracağım Öğretmen anlarsa çok kızar ama banane kızarsa kızsın Ben seni hiç görmedim ki neyi, nasıl anlatacağım anne Senin adın geçince sol yanım acıyor anne Hiç bir şey yutamıyorum Bazen de dayanamayıp ağlıyorum Kağıda da böyle yazamam ya anne Ben gidiyorum anne, Toprağını öpeyim, sende rüyama gel beni öp Mutlaka gel anne, Sen rüyama gelmeyince sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne >> Sol yanım acıyor anne İşte tam şurası, Sol yanım çok acıyor anne |
01-23-2008 | #83 |
gülgüzeli
|
01-24-2008 | #84 |
rock_alltime
|
01-28-2008 | #85 |
gülgüzeli
|
01-28-2008 | #86 |
gülgüzeli
|
01-29-2008 | #87 |
suskun
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!değmeyin feryadıma figanıma değmeyin eğer sevda bu demekse ben vazgeçtim beni sevmeyin
01-29-2008 | #88 |
gülgüzeli
|
01-30-2008 | #89 |
gülgüzeli
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Sözler tıkanıyor, Bir sokak çocuğu yalnızlığı doluyor gözlerime, Acılarımı örtmeye çalıştığım kahkahalarım yok artık Sensiz boşalan gözyaşlarının birikmişliği oldum,
Yalnızlığım notası eksik kalmış bir türkünün öyküsüdür artık |
02-01-2008 | #90 |
gülgüzeli
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Ay doğarken bir söğüdün ardından Göl yüzünde sisli bir esintiyle Akşamın göğsüne hüzün serperek Ve Yağmurdan geceye perde çekerek Beni düşün Unutma En umarsız en umutsuz gününde Bağrına bir yumruk çökeldiğinde, Beni düşün Unutma Ve kurtlardan arta kalmış yüreğimin Can çekişen o son parçasınıda, sana sakladığımı bil Beni düşün Unutma
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|