Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz! |
|
|
#76 |
|
Equinox
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Yaparım ![]() Şakşuka yapamaz
|
|
|
|
#77 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Yapamam ![]() Güllaç yapamazsın
|
|
#78 |
|
Equinox
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Bak onu yapmadım hiç ![]() Karnabahar yapamaz yapsa bile kokusunu sevmediğinden yapamaz
|
|
|
|
#79 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Ohh sonunda yapamadığınız birşeyi bulduk ![]() Evet yapamam ![]() Brokolili Ponpon Böreği
|
|
|
|
#80 |
|
Equinox
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!brokoliyi ayrı ponpon böreğini ayrı yapsam:) ![]() sandviç bile yaparmı bilinmez ![]() |
|
|
|
#81 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz! O kadar da değil tamm sizin kadar marifetli değilim belki ama benimde bildiklerim vardır![]() ![]() Bülbül yuvası yapamazsın
|
|
|
|
#82 |
|
Equinox
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Yaparım ![]() Mutlaka vardır bildikleriniz mesela turta yaparsınız bence ![]()
|
|
|
|
#83 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Tühh ya zor yerden sordunuz ![]() Domates çorbası yapamazsınız
|
|
|
|
#84 |
|
Equinox
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!hıımmmm yaparım ![]() yaprak sarma yapamazsınız belkide ![]()
|
|
|
|
#85 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Yok onu yaparım ![]() Şekerpare? |
|
|
|
#86 |
|
Equinox
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Biraz çok oluyorum biliyorum ama yaparım ![]() musakka yaparsınız mı?:frown: |
|
|
|
#87 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Patlıcanla aram iyi değildir ![]() Etimek tatlısı
|
|
|
|
#88 |
|
Equinox
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!yaparım gerçi pek tatlı yerine koymuyorum onu ![]() ![]() revani yapamamanızı umuyorum
|
|
|
|
#89 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Niye ki biraz hafif ve kolaydır ondan mı ![]() Revani yaparım Tel Kadayıf yapamayın artık:frown: |
|
|
|
#90 |
|
Equinox
|
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Etimek sevmediğimden Tel kadayıf yaparım![]() Fıstık sarma yapamazsınız kanımca |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|