![]() |
![]() |
![]() |
#661 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Şu şaşkınlığımla sadece hislerinin çok kuvvetli olduğunu ve beni tanımaya yaklaşan bir avuç insandan biri olduğunu söyleyebilirim ![]() ![]() ![]() İnsanı kendisine hayran bırakıyor, sadece bunu söyleyebilirim şu an ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Yafff bi takımı tutmiimiş demekki mülayim bi hayat süriii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() :)) Hayır, sadece futbolu sevmiyorum, yalnızce milli takım maçlarında heyecanlanıp severek futbol maçı izliyorum ![]() Üstteki üye mutlu, şen bir insan ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() OO çok süper yaff hemen arkadaslık kurabiliii belliki oda cevresince sevilen bi şahsiyet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Belki :)) Teşekkürler Ergenekon ![]() ![]() ![]() Ergenekon sevecen tavırlarıyla ve sempatik tavırlarıyla iyi bir arkadaş olabilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Sıcakkanlı, insanlara olan yakın tavırlarıyla kolayca arkadaşlık kurabilen biri ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Sıcak konuşmalarıyla insanı kendine yakınlaştıran neşeli ruhlu bir insan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Dostum Yeter ŞİŞtİm Acaİp Bİ Şekİlde Azsona Yarilacam Yafff ![]() ![]() ![]() ![]() Bİz Buyusss ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() İşte "Sabırsız" damgasını böyle yersin ![]() ![]() Sabırsız ama içten bir arkadaş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|