![]() |
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz! |
![]() |
![]() |
#46 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!![]() ![]() İçli köfte de yapamazsınız gibi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Yapmadım hiç ![]() kanepe bile yapamayacağınızı düşünüyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Bende öyle düşünüyorum ![]() Bence siz en basitinden kek dahi yapamazsınız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Köşede pasta fırını var dertmi? ![]() Kandil simidinden de şüpeliyim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Tarifi varsa neden olmasın ![]() Eminim ki gül böreği yapmasını beceremezsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!![]() bamyayı yapamazsın hatta görmek istemezsin kanımca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Hiç yemedim ki ![]() Nohut çorbasını kesinlikle yapamazsın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Nohut yemeği yaparım ama Nohut çorbasını denemedim ![]() ![]() ![]() Alttaki "HUMUS" yapamaz!
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Humus bilmiyorum:( Alttaki de kesin baklava yapmayı bilmiyordur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!biliyorum alttaki mücver yapamaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Annem yapar ![]() Baklava yapmayı biliyordur ama yapamaz ki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!şimdi iş çıkarmayın yaparım gerçekten resmini çekip koyarım yemek tariflerine:) alttaki galiba patates kızartmayı bile bilmiyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Patatesi çok severim dolayısıyla yapmayı da bilirim ![]() Aşçı olma ihtimaliniz var mı acaba Sevgili Equınox ![]() Bence sütlaç yapamazsınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!:) Baklava yapan sütlaç mı yapamayacak ![]() ![]() alttaki kuru köfte biliyormu acaba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Tühh yaa sert kayaya çarptım desenize ![]() ![]() Siz de içli köfte bilmiyorsunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|