![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
[KAPLAN]
|
![]() İsmim Barış, senin de mubabbetin gerçekten güzel,,, belki olmayan başka şeylerimizi keşfederiz : ) isim neydi acaba ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
[KAPLAN]
|
![]() Ben de memnun oldum Başak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
mate
|
![]() kesinlikle olmayan uyku fevkalade mevcut:)) bu arada forumda yine sadece biz kaldık galiba |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
[KAPLAN]
|
![]() : ) Fazlasıyla olan bi uykuya sahibim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hafta içleri kaçta kalkıyorsun, ortalama ;? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
mate
|
![]() belli olmuyor ders saatlerine bağlı ama 10 falan çok erken sayılmaz yani uyuyacaksın galiba sen yatacaksan ben seni tutup kıvrandırmayayım ok?? söyle olur mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
[KAPLAN]
|
![]() Açıkcası bi ilaç aldım, sanırım uyku veriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 erken sayılmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özel ders verdiğine göre , işinde iyisin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
mate
|
![]() işimde pekte iyi sayılmam aslında o yüzden üniv ![]() sende gayet çalışkan birine benziyosun kendine iş dinmeyi seviyosun galiba |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
[KAPLAN]
|
![]() Birkaç senedir, 24 saatin ne kadar kısa bir süre olduğunu farkettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle şeyler konuşup, sıkmak istemem seni de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
mate
|
![]() yooo gayet güzel bi konudan bahsettin aslında zamanı boş geçirmek bana da çok ağır geliyo çoğu zaman kendimi bu konuda sık sık suçlarım aslında tabi insanlarıda ![]() ![]() ![]() belli ki bilgisayar sevdiğin bi konu zamanını harcadığına göre e tabi bi de mesleğin oda var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
[KAPLAN]
|
![]() Bilgisayar zaman katili bir teknoloji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan birşeylerle ilgilenmeden boş boş otururunca,, ben ne yapıyorum diyip geçirdiği o zamana üzülmeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıra siz de : : Dinlemek istersim bu konuda düşündüklerinizi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
mate
|
![]() tamamen hak veriyorum sana aslında verilebilecek en güzel örneği vermişsin bu konuda dediğim gibi ben de zamanımı boş geçirdiğimde kesinlikle kendimi çok yargılıyorum ve emin ol uğraşı olmayan zamanını boşa geçiren insanlar genelde psikolojik problemler yaşıyolar ki zaten Mesela alkolik olanların çoğu boş gezen insanlardırdır derler yani alkolik oldukları için iş güç sahibi olmadıkları söylenir aksine dikkat et zaten boş işi gücü olmayan adamlar o boşluktan dolayı psikolojik sorunlar yaşayıp alkolik olur ![]() ![]() ![]() yani bence zaman değerli ki artık daha da değerli çünkü ben zamanın daha hızlı akmaya başladığına inanıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
[KAPLAN]
|
![]() Genelde İnsan, küçükken büyümek ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu uykulu halimle herhangi bir yanlış sözde bulundumsa kusura bakma başak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
mate
|
![]() izin ne demek tabiki ![]() ![]() beni anladığın için teşekkür ederim ve uykulu halin buysa uykusuzken nasıl cümleleler kuracağını merak ettim doğrusu uzun zamandır yapamadığım harika bi sohbetti teşekkür ederim tekrar ![]() Allah rahatlık versin İyi uykular Barış ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|