Monalisa Emel |
08-04-2012 | #31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelBen arkadasimi bilmezmiyim ya! Gördünmü Kardelen Gerek yokmus kilica Yirtmak icin yazmamistim onu zaten Senin ne kadar yufka yürekli oldugunun bir kez daha altinin cizilmesi icindi Arkadasim ya! |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa Emelsadewce deneme için hazırlanmış bir tuzaktı desem |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelDe! Bende seni üzmemek adina yemis gibi yaparim |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa Emelkardelen'e bakkörük elinde ateşe doğru ilerliyor Banemin çıkmaz sokakta haberi yok Emoşummm herşey bir anda oldu |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa Emelya ben hepinizi çok seviyorum ateşe körükle gitsem ne olacakgiderim gali |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa Emelbu cünle rreklam koktu sanki lütfen reklam yapmayalım dimi |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelNuran konuyu gargaraya getirmeye calisiyorsun gibi bir hisse kapildim nedense? Ben senin arkanda nasil durduysam, sende yaptiginin arkasinda dur bakayim Sakin beni örnek alipta tornistan yapma ama |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Nuran konuyu gargaraya getirmeye calisiyorsun gibi bir hisse kapildim nedense? Ben senin arkanda nasil durduysam, sende yaptiginin arkasinda dur bakayim Sakin beni örnek alipta tornistan yapma ama Yok tornistan olmaz bendeDurumu açıklığa kavuşturuyorum Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Lilium neler oluyor burada böyle Olan bişi yok biz herzamanki gibi Banemin'le atışıyossAlışırsın sende |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa Emelolaya bayağı fransız kaldığım her yönden belli neyse bi yoklayayım demiştim en iyisi ben çaktırmadan okumaya devam ediyim |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelOfff Lilium Görüyorsun degil mi cektiklerimi Dur ben sana anlatayim ne oldugunu Nuran kisisi gelip bir konu acmis burada Benim sevgili arkadasim Emeli kizdirmaya calismis Ben yapma etme desemde dinletemedim Baktim olmuyor dedim ki kendi kendime Bari su Nurana biraz gaz vereyimde icindekileri bir döksün dedim Emel arkadasim kimlere "Nuranim Nuran" diyormus görsün istedim Bu Nuran varya bu Nuran Forumun en muzurlarindan biri Hatta bir keresinde beni yasli bir moruk olarak gösterip, kizlarla alem yapiyormus gibi gösterdi Gerci kizlarin resimleri benim pc den araklamis ama yinede bu sekilde lanse edilmek hosuma gitmedi Görüyorsun iste Buradaki tek masum kisi olan ben, (mazlum) Banemin günah kecisi durumuna getirilmeye calisiliyor Simdilik bu kadar Göz yaslarim yüzünden ne yazdigimi göremiyorum Bana bu yapilmaz ki! Ühü ühü |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa Emelhani çok güzel yazılar yazıp insanları etkileyebildiğini bilmesem nuranda suçu bulucaktım ama işe kocaman bir ama kızcağız masum gibi geldi bi an bana sanırım yazılarından bende nasibimi alıcam böylece yaa bende renk gelsin diye yazdım yoksa ben tarafsızım yani |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|