![]() |
Faceden Bir Cümle.. |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Faceden Bir Cümle..vatan borcu namus borcu derler ![]() ![]() sen TÜRKİYE'sin büyük düşünn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Faceden Bir Cümle.. |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Faceden Bir Cümle..Dün bende bir arkadasin iletisinde gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Faceden Bir Cümle.. |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Faceden Bir Cümle..Facede kara paylaşmış ![]() ![]() 30 yaş sınırı ile çıkan bedelli Askerliği duyan fenerbahçe yönetimi Türkiye kupasını 30 yıldır alamayanların parayla alması için TFF ye başvuru yapmaya hazırlanıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Faceden Bir Cümle.. |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Faceden Bir Cümle..Ey İzmir! Birleşin! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Faceden Bir Cümle.. |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Faceden Bir Cümle..Çok Şükür 18 ay askerlık yaptım, 2defa Şubeye 1 defa usta bırliğimde guneydoguda gorev yapmak ıstıyorum dıye dılekçe verdım gözümdeki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Faceden Bir Cümle.. |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Faceden Bir Cümle..Şehit babası oğlunun mezarına gidiyor ve diyorki : Affet oğul 30 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Faceden Bir Cümle.. |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Faceden Bir Cümle..SON DAKİKA : Bedelli askerliğin peşinatını bankaya havale ederken parmağı incinen vatandaşa 'GAZİ' ünvanı verildi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Faceden Bir Cümle.. |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Faceden Bir Cümle..KıRMıZı´isimli üyeden Alıntı 15 Ay Askerlik : Mehmetçik, 5 Ay Askerlik : Mehmet , 28 Gün Bedelli Askerlik : Mehmet Bey ! Vicdan-ı ret >>Memoş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Faceden Bir Cümle.. |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Faceden Bir Cümle..Bana 'benden iyisini bulamazsın' diyen sevgilim: Ne gemiler yaktım ben, kıçı kırık bir sandalın lafı mı olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Faceden Bir Cümle.. |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Faceden Bir Cümle.."Bir insanı kaybetmek istiyorsanız çok sevin, kendiliğinden gider zaten ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Faceden Bir Cümle.. |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Faceden Bir Cümle..-araz-´isimli üyeden Alıntı "Bir insanı kaybetmek istiyorsanız çok sevin, kendiliğinden gider zaten ![]() ![]() ![]() Buna inanıyorum genede doğru çıkıyo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|