|
|
#290 |
|
*scotland*
|
satan ruhlu sanırım avatarını begenmedım sana yakısmıo kardeşş ![]() ![]() dıger yonden de ıı bırıne benzıo katılımcı bı arkı |
|
|
|
#291 |
|
tatia27
|
vatan aşkıyla yanıp tutuşan bi arkadaşımız ![]() ![]() scotland bu sitenin ihtiyacı oldugu katılımcı, hoş paylaşımları olan ve de saygılı bi arkadaşımız ![]() ![]() ![]() eskişehirin güzide insanı ![]() ![]() ![]() ![]() !!!!!!!!!!!
|
#293 |
|
tatia27
|
Kedİlerİ Sewerİm Ama KÖpegİm Var Ya Ben Avatar Bulamiyom Kaldi Öle Avatarimiz ![]() ![]() ![]() ![]() cevdet Satanlardan Nefret Eden Bİ ArkadaŞimiz BİŞey Soracamm Avatarinin Özel Bİ Durumu Varmi?
|
|
|
|
#298 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Kesinlikle insan sarrafı:) Aynı zamanda neşe dolu, gülmeyi ve güldürmeyi seven özellikler de sergiliyor Eğer insanlar hakkında azıcık fikrim varsa, iyi biri![]() ![]()
|
|
|
|
#299 |
|
bluemoonlight
|
Çok iyi bi gözlemci ![]() ![]() Her ne kadar kendsine Kötü dese de Bence Kendiside neşe dolu,sevecen insanları anlayan biri![]() ![]()
|
|
|
|
#300 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Kendime kötü dememin nedeninin sadece bazılarının bana nickimdeki gibi seslenmesi olduğunu az sonra öğrenecek olan üye Üstüne üstlük, şu anda aktif olan üyeler panosuna bakınca ismini gördüğümde beni gülümsetebilen üye![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|