![]() |
Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize- |
![]() |
![]() |
#16 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-Allah korusun ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlattığn için teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-ülkemizin bulunduğu konumdan dolayı zaten kıskanılan ve elde edilmek istenen ülkeyiz,yeraltı zenginliklerimizden sonra barajlarımızda özelleştirilmez inşallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
seyito
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-allah sonumuzu hayırlı etsin başka söze gerek yok ![]() paylaşım için tşkler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
arma
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
gulhan
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-gerçektende belkıde bızım çocuklarımıza su kalmaayacak Allah yardımcımız olsun
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-bunu biliyordum 2070 den gelen mektup bu bi sunuydu ilk izledigimde kötü olmustum resimler için tsk:):):)
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
ışıl27
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-cok bılgılendırıcı bır calısma emegıne saglık ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
kezban
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-üstünde hepimizin değindiği bir konu aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
melis123
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ÇOK ETKİLİ OLMUŞ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
me_mo5525
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-güzel olmuş allah sonumuzu hayır etsin teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Funkie
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-Adam 50 yaşına kadar yaşadğına dua etmiyoda 85 yaşındayım qibi diyo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
SanaL_boy
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-Süper Paylaşım
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
okanoguz
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-insanın tüylerini dikendiken ediyor insanlık ah insanlık nereye gidiyor 22 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
sonic
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-Muhteşem bir çalışma bravo gerçekten de böyle olcak gibi gözüküyor (Allah Korusun!) maalesef ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü ![]() ![]() ![]() [forumsinsi] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
yaman155
|
![]() Cevap : Geleceğimiz Bu - 2070 den Mektup Var Bize-eline sağlık |
![]() |
![]() |