Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2 |
10-14-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Kollarında Öleyim - Muazzez Ersoy Ne olur kimseye bakma Gizli sırlarımı sakla Beni hasretle kucakla Başka birşey istemem Son bir defa göreyim Uğruna can vereyim Kollarında öleyim Başka birşey istemem Ümitsiz olsa bile Beni sevdiğini söyle Herşeyinle gir kalbime Başka birşey istemem Son bir defa göreyim Muradıma ereyim Kollarında öleyim Başka birşey istemem |
10-14-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Kırılsın Ellerim - Muazzez Ersoy Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinde koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi elimle Aşkıma bir yuva kuramıyorum Şimdi ne dertliyim nede bahtiyar Yaşım genç olsada gönlüm ihtiyar Bir aşk için ben bak diyar diyar Ecelin peşinden koşar giderim |
10-14-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Gör Gör - Muazzez Ersoy Gün olur devran döner Sen kapimi calarsan Cok gülerim haline O gün beni ararsan Bu kalp sevilmek ister Ask kolay degil anla Günahlari hakettin agla haline agla Yolun acik ola elveda Gör gör seni nasil unutacagim Yeni yeni asklara kavusacagim Sakin ola gönlüme sokulma Seni avucumda oynatacagim |
10-14-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Aşkın Kanunu - Muazzez Ersoy Aşkın kanununu yazsam nereden Kimi ümitleri yel alır gider Kimi benim gibi sever gönülden Kimi senin gibi el our gider Dünyanın bir yazı bir kışı vardır Her yolun bir sonu bir başı vardır Her aşkın sonunda göz yaşı vardır Akar damla damla sel olur gider Boş yere bekleme geçen günleri Böyledir ne yazık ki ezelden beri Kimi benim gibi sever gönülden Kimi senin gibi el olur gider |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|