Gökhan Güney Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözleriyanina gelecek yüzüm yok benim coktan doldu tanrim günah derfterim öyle cok günahlar isledim ki ben isyan etti bana günah defterim bilmiyorum kimler bozmus düzeni görmedim günahsiz askla gezeni allahim ne olur sen affet beni affinla kapansin günah defteri dünya günah dolu bizler günahkar bakdikca aleme gözyasim akar kalbimi sonsuz bir pismanlik sarar bimler ah dolu günah defteri |
10-14-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı SözleriGücenme tanrım, Sen bu kuluna, Gücenme tanrım, Bu isyanıma, Gücenme tanrım, Bir kulun bu kadar zalim olamaz Taştan mı yarattın sen onu tanrım Yaşamak ızdırap çile çekmekse Ben kulun değilim gücenme tanrım Yüreği nefretle öfkeyle dolu Sevgiden habersiz kalbini yolu Mademki kul diye yarattın onu Ben kulun değilim gücenme tanrım Niyetin sadece bir can vermekse Her nefes gönlüme birer darbeyse Sevilmek sevene zulüm etmekse Ben kulun değilim gücenme tanrım Yüreği nefretle öfkeyle dolu Sevgiden habersiz kalbini yolu Mademki kul diye yarattın onu Ben kulun değilim gücenme tanrım |
10-14-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı SözleriGaribin cilesi ölünce biter Ah cekip aglamak feryada deger Bu dünyanin derdini garipler mi cekecek Bizde senin kullunuz nerde nasil bitecek Yeter artik ALLAHIM cekdigim cile Sende beni anlamadin yasamak niye Garibin cilesi ölünce biter |
10-14-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı SözleriArkası gelmez dertlerimin Bıktım illallah Biri biterken öbürü de başlar Vermesin Allah Böyle gelmiş böyle gidecek Korkarım vallah Yok mu çaresi dostlar Fesubhanallah Alemin keyfi yerinde Yine maşallah Bize de birgün kader güler Güler inşallah |
10-14-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözleribirak düsünceyi birak korkuyu söküp at icinden kötü duyguyu ask bir günlük degil bir ömür boyu sevecekse insan candan sevmeli daldan dala konup gönül eylenmez bir sevgili yeter baska istemez aski bilmeyenden sevkat beklenmez sevecekse insan candan sevmeli bir insan severse bir defa sever neyi var neyi yok önüne serer bir gönülde iki ask olmaz derler sevecekse insan candan sevmeli daldan dala konup (tekrar) |
10-14-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözleriağlamak geliyor içimden dostlar bırakın gözlerim yas dolsun bu gün mademki ayrıldık bizde el olduk bırakın gözlerim yas dolsun bu gün acıyla kaderle dertle dolmuşken ümitsiz çağresiz yanlız kalmışken yüreğim sitemle kinle dolmuşken bırakın gözlerim yaş dolsun bu gün son bulsun kaderle ettiğim savas kaderle hesabım görülsün bu gün tüketti ömrümü çektiğim ahlar yas dolu gözlerim sel olsun bugün acıyla kederle dertle dolmuşken ümitsiz çağresiz yanlız kalmışken yüreğim sitemle kinle dolmuşken bırakın gözlerim yaş dolsun bu gün --->: Gökhan Güney Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Gökhan Güney Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözleribu yerden gideli cok sey degismis anlamadim yillar ne cabuk gecmis kücükler büyümüs bana yetismis birakdigim gibi degil bu sehir giderken dostlarim unutmaz sandim beni taniyana hic rastlamadim eski resimlere baktim agladim biraktigim gibi degil bu sehir gezdigim sokaklar beni görmüyor insanlar yüzüme artik gülmüyor gurbet zincirini kimse cözmüyor birakdigim gibi degil bu sehir giderken dostlarim unutmaz [Nakarat] |
10-14-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı SözleriBu gece gözümü uyku tutmadı Bir seni düşündüm bir de kendimi Saatler dolmadı sabah olmadı Bir seni düşündüm bir de kendimi Susamışken gönlüm aşka sevgiye Yitirdim aklımı döndüm deliye Bu kadar haksızlık olur mu diye Bir seni düşündüm bir de kendimi İçime hasretin dolup taştıkça Gözlerim boşluğa bakıp daldıkça O eski günleri hatırladıkça Bir seni düşündüm bir de kendimi Susamışken gönlüm (nakarat) |
10-14-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı SözleriBagrimda bir kursun yarasi gibi hasreti tasimak istemiyorum Yoklugun bi ölüm acisi gibi ben sensiz yasamak istemiyorum istemiyorum,istemiyorum ben sensiz yasamak istemiyorum Yazdigin mektup da bekle diyorsun Yollumda göz yasi dökme diyorsun Dile benden birsey iste diyorsun ben sensiz yasamak istemiyorum Sevgilim nereden cikdi ayrilik cehennem atesi icinde kaldim Dostlarda terk etti gece karanlik ben sensiz yasamak istemiyorum istemiyorum,istemiyorum ben sensiz yasamak istemiyorum Yazdigin mektup da bekle diyorsun Yollumda göz yasi dökme diyorsun Dile benden birsey iste diyorsun ben sensiz yasamak istemiyorum Ben sensiz yasamak istemiyorum, ben sensiz yasamak istemiyorum |
10-14-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı SözleriÖmrümce hep seni bekleyeceğim, Unuturum diye düşünme sakın, Bu gönlüme başka sevda giremez, Gözlerin arkada kalmasın sakın, Saçlarıma aklar dolana kadar, Şu gençlik baharım solana kadar, Seninim toprağa girene kadar, Gözlerin arkada kalmasın sakın, Kalbimdeki yerin senin yerindir, Dudağımdaki hece senin ismindir, Tükenmeyen bu aşk senin aşkındır, Gözlerin arkada kalmasın sakın, Saçlarıma aklar dolana kadar, Şu gençlik baharım solana kadar, Seninim toprağa girene kadar, Gözlerin arkada kalmasın sakın, |
10-14-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözlerigünleri ay gibi aylari sene hasreti bitirip artik gelsene mektuplar selamlar yetmez sevene gurbeti bitirip artik gelsene hasret ile dolup anmak bir zulüm senden ayri kalmak inan ki ölüm cehennem azabi sanki her günüm gurbeti bitirip artik gelsene usandim yoluna bakip durmaktan gelenden gecenden seni sormaktan bikmadin mi artik ayri kalmaktan gurbeti bitirip artik gelsene aramiza baska kimse girmeden gözyaslarim coskun sele dönmeden ugrunda can verip ölüp gitmeden hasreti bitirip artik gelsene |
10-14-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözleriaramizda daglar denizler mi var asilmasi cok zor engeller mi var seni benden fazla sevenin mi var söyle bana dönmen neden imkansiz sanki simdi bensiz cok mutlumusun ben böyle aglarken huzurlumusun bu büyük sevdamdan korkuyormusun söyla bana dönmen neden imkansiz gözlerini benden böyle kacirma konus birsey söyle ne olur susma yoksa baskasi mi var aramizda söyla bana dönmen neden imkansiz sanki simdi bensiz [Nakarat] |
10-14-2012 | #28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözleribazen sevgi nesemi ittim gönlüne bazen hasret keder doldurur ömrüne bu bir hayat bicimidir bu bir özgür düsüncedir cok söylenip dinleniyor böyle sebeb görülmedi gönülde duygularda en güzel sarkilarda söylenen tüm sözlerde arabesk hep dillerde |
10-14-2012 | #29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözlerigözlerime ceza ver artik seni görmesin cektigim bu cileli günler geri dönmesin senden haber getiren selamlarin gelmesin hayatima girecek dünyada bir senmisin su kalbime ceza ver artik seni sevmesin senin yalan askina allah muhtac etmesin sende kalsin hayaller ümitlerim sönmesin su hayatin tadini istirabim bölmesin ellerinin istemem ellerime degmesin icimdeki bu aci daha fazla sürmesin su kalbime ceza ver artik seni sevmesin senin yalan askina allah muhtac etmesin |
10-14-2012 | #30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözlerielinize sağlık :] güsel olmuş gökhan güney şarkılarına bayılıorum |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|