Yaşar İpek Şarkı Sözleri |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriBir gönlüm var, akıl almaz aşk ile dolmayınca durmaz Sen çiçeksin, çok güzelsin koynumda boşluğun var dolmaz Sevdan başımın çileli tacı, hasretin ömrümün karabahtı Gel diyemem, git diyemem bu kimin ahı [Nakarat] Bir kerede bana ihtiyacın olsun, bir alo de ben gelmezsem gençliğim solsun Bu inadın ben ölmeden son bulsun Aşktan anlamaz bu taş kalbin [Siir] Bir kerede bi kerede bana ihtiyacın olsun, bir alo de bir alo de ben gelmezsem gençliğim sönsün Bu inadın ben ölmeden ben ölmeden son bulsun Aşktan anlamaz bu, sevgiden anlamaz bu, anlamaz bu taş kalbin O güzel gözlerin hep gülsün, ağlama Beni sev istersen sevmeden anla Seni al götür benden yoksun zaten Ben seni bulurum nerdeysen [Nakarat] (x2) |
|
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı Sözleribir gönlüm var aklın almaz aşk ile dolmayınca durmaz sen çiçeksin çok güzelsin koynumda boşluğun var dolmaz sevdan başımın çileli tacı hasretin ömrümün kara bahtı gel diyemem git diyemem bu kimin ahı bir kere de bana ihtiyacın olsun bir alo de gelmezsem gençliğim solsun bu inadın ben ölmeden son bulsun aşktan anlamaz taş kalbin o güzel gözlerin hep gülsün ağlama beni sev istersen sevmeden anla seni al götür benden yoksun zaten ben seni bulurum nerdeysen bir kere de bana ihtiyacın olsun bir alo de gelmezsem gençliğim solsun bu inadın ben ölmeden son bulsun aşktan anlamaz taş kalbin |
|
|
|
#18 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriBakamam baskasina Ihanet etmem askina Dönersen birgün bana Dayanmaz kalbim buna Ben sana asigim Ben sana vurgunum Iste benden canimi Ugruna öleyim Yillar yili gecsede Ben senin pesindeyim Dönersen birgün bana Dayanmaz kalbim buna Ben sana asigim Ben sana vurgunum Iste benden canimi Ugruna öleyim |
|
|
|
#19 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriHani Askindim Hani Sansindim Günün Nesen Sevincin canda canindim Gittiginde ne oldu mutlu oldunmu Bende kalan yüreginle huzuru buldunmu Ikimizde yapayanliz hasretlerdeyiz Bana inat inadina esir oldunmu Görünmez askim duyulmaz askim Sana hasret bu can beni uyutmaz askim Parca parca dirhem dirhem yarali bu can Her bir parca seni bende unutmaz askim Hani dilegin hani carendim Askim desem yalanmi canim askin degildim Gittiginde ne oldu mutlu oldunmu Bende kalan yüreginle huzuru buldunmu Ikimizde yapayanliz hasretlerdeyiz Bana inat inadina esir oldunmu Görünmez askim duyulmaz askim Sana hasret bu can beni uyutmaz askim Parca parca dirhem dirhem yarali bu can Her bir parca seni bende unutmaz askim |
|
|
|
#20 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriSeninle bugünün hayellerini Seninle yarının gerçeklerini Sevginin en derin güzelliğini Okşamak istiyorum canım saçından x 2 [Nakarat] Gül yanaklı meleğim, bal dudaklı çiçeğim Sevmezsen öleceğim beni bırakma Rüzgar uçursun saçlarını, yağmur dağıtsın ahlarımı Ver benim olsun günahların Ayrılmayalım Dün gecede saklı yarına Hasretin gönüllü fahrıma Kendimi dayadım alnıma Ayrılmayalım Sevilmek sen beni sevince güzel Yanımda bir günün bir ömre bedel Kim nederse desin seninle kalbim Ya benden hemen git ya temelli gel [Nakarat] |
|
|
|
#21 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriPeşimden Ayrılmadın Yorulmadın Sevgi Saygı Herşey Tamam Kurtulamadım Senden Kurtulamadım Sabrımı Dünya Gördü Sen Anlayamadın Bir Taşarsam İkimizde Birden Boğulur Gideriz Ateşsiz Ah Yanarız Gideriz Azıcık Utanmadın Ellerden Yüzüme Baka Baka Ağlattın Bakışına Tamam Gülüşüne Aldandım Bunları Hep Bana Kullandın Allan Pullan Gez Gör O Zaman Zalim Yalancı Elbet Bir Gün Sen Gör O Zaman Kimmiş Kararlı --->: Yaşar İpek Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Yaşar İpek Şarkı Sözleri |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|