Ayna Grubu Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayna Grubu Şarkı SözleriSana kurdum saatimi geceden Seni vurdum yüzüme ayıldım İşim gücüm tek sensiz bügün Bu sabah yar sana uyandım Bir yanar bir söner içimde Hep o bildik ve o malum biçimde Sevdadanmı yalnızlıktanmı Bu sabah yar sana uyandım |
10-14-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayna Grubu Şarkı SözleriMinicik Ellerinde Bebeklerin Aşılmaz Dağlar Görüyorum Kısık Gözlerinde Bir İhtiyarın Yıkılmış Dağlar Çiziyorum Hayat Bu Ya Gelir Geçer İyi Günler Kötü Günler Gelir Geçer Herşeye Rağmen Gökyüzüne Bakıp Güzel Birşeyler Hissetmek Ne Güzel Umutsuzluk En Büyük Günah Bunu Bil Böyle Bak Hayata |
10-14-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayna Grubu Şarkı SözleriSormadın ne diye niye böyle kederli suskunum ben Anlasana be canım tek bir derdim sen Temmuz ateşi gibi yakıyor o bakışlar aşığım ben Çekinirim diyemem ama tek bir çarem sen Ah deli sevgili ajh be nazlı peri Ah canım bidenem Tut şu ellerimi Tırtıl, tırtılın sonu pır pır kelebek Kalbim sürünüyore bırak uçsun ellerinde |
10-14-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayna Grubu Şarkı SözleriKumlar Uçunca Eski Evin Sokağında Yaz Bitimi Geldin Aklıma Tozlandı Hayalin Kırık Pencerede Hatıran Derin Islandı Yanaklarım Ne Dünyalar Yıktım Seni Bulmak İçin Ne Umutlar Unuttum Sana Gelmek İçin Sense Ayrılık Dedin En Başında Ağla Ağla Şimdi Yanlızlığa |
10-14-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayna Grubu Şarkı SözleriAşk İçin Yer Yüzünde Uzaktan Ötesi Yok En Uzun Gecelerde Şafaktan Ötesi Yok Yaklaşanlar Tanırya O Gerçek Aşıklardır Nehirlere Denize Varmaktan Ötesi Yok Elbette Ömür Biter Can Gider Ey Sevgili Aşkı Sende Bulana Topraktan Ötesi Yok Topraktan Ötesi Yok Ötesi Yok Topraktan Ötesi Yok Revamı Bunca Keder Yeter Bunca Ayrılık Kurumuş Bir Dal İçin Ocaktan Ötesi Yok |
10-14-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayna Grubu Şarkı SözleriGelecek güzel günlere inanıyorum Yaşanan güzel her şeye sığınıyorum Yılmadım kavgalardan yoksulluktan yalnızlıktan Yılmadım yorulmadım bozulmadım ben bu savaşta Tek tabanca çıktım bu namert kavgadan Tek tabanca tek tabanca Ne olursan ol bu dünyada Kim olursa olsun geçmişin Kudretin sonsuz bile olsa Yapayalnızsın kavganda Tek tabanca yürüdüm arslanlar gibi Tek tabanca tek tabanca --->: Ayna Grubu Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Ayna Grubu Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayna Grubu Şarkı SözleriBir gümüş kolye kaldı senden hatıra O güzel günler artık çok uzaklarda Bir yanık türkü oldum puslu dağlarda Söyleyen bilmez aklım hatıralarda Avucumda yanar aşkın Ne yazık ki yürek şaşkın Sel gibi denize taştım Taştım da geçmedi aşkım Seyyah aşıklar hangi kumsallarda ağlar Söyle anlatsam yalnızlığı kim anlar Seyyah yürekler hangi kumsallarda ağlar Eyvah evimden çok uzak bu rüzgarlar |
10-14-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayna Grubu Şarkı SözleriSeverek ayrılanlar bilirler ayrılığı Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek Gün gelir için yanar elin gider mektuplara Gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara Yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında Her adımda beni ararsın gözün dalar uzaklara Rüzgar aşkımı kucağına alsa Dağları tepeleri aşsa saçlarına ulaşsa Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Sen benim eş ruhumsun Unutmuş olsan hissederdim Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin Seni görmek için geri geldim Sen gideli çok olmuş Nereye gidersen git Çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun Ben seni gerçekten sevdim Bitmez demiştim bitmedi |
10-14-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayna Grubu Şarkı SözleriSeninle ben bu öykünün Kaybeden iki kahramanıyız Seninle ben caddelerde sokaklarda İki garip yabancıyız Aglamam ardından aglamam ardından Yaşlar neyi degiştirir ki Aglamam ardından aglamam ardından Sonumuz ne olacak kim bilir Hicran senden bana kalan Hicran her yerde hatıran Hicran ruhumda bir çocuk İsmini sorar hala rüzgarlardan Hicran senden bana kalan Hicran her yerde hatıran Şimdi kalbimde bir bulut İsmini sorar hala yagmurlardan Şiir Bu aşk iki umuttan kopan İsyancı günahların sıgındıgı bir adaydı Hayat denen azgın denizde Bu aşk gerçegin gözünün içine baka baka Gülümsemekti acılara Bu aşk bir devrimdi her şeyi reddeden Ve her devrim kendi çocuklarını tüketir Seninle ben bu öykünün Kaybeden iki kahramanıyız Seninle ben dünyada ve cehennem de İki garip yalancıyız |
10-14-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayna Grubu Şarkı SözleriAnılar karşımda dans eder, Gözlerin düşer yüreğime, Geceler sensiz gelir geçer, Sen şimdi uzak şehirlerde Nasıl sevdim seni, Nasıl düştüm yangınlara, Nasıl sevdim seni, Nasıl kandım yalanlara Aşkın başın almış durmaz,yıllar geçiyor, Hasret dile gelmez yavrum,dünya biliyor, Anlamadın ki onca zamana rağmen, Şarkıların hepsi sana duy bak ne diyor Seni çok seviyorum, Seni çok seviyorum, Ne olur dön gel bana, Seni çok seviyorum |
10-14-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayna Grubu Şarkı SözleriSormadım hiç kimseye, Şimdi nerdedir diye, İsmini söyletmedim ben, Dost sohbetinde, Kızmadım kızamadım, Suçlu bendim belki de, Sadece seni çok, Çok sevdim hepsi bu, Vurdu gün batımı aşkımızı, Zordu kalbimizin ilk sızısı, Sordu ay ışığı şarkımızı, Bitmedi dedim "selvicanım" |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|