Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8 |
10-14-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Rumeli Havası Koparıp bir gül takmıştınız o gün Göğsüme gizli bahçenizden pembe Demiştiniz ne füsunkar durdu Pembe gül sütten daha ak teninizde Ben o gün yandım işte Sabaha doğru üçte Çok zaman oldu, siz evliydiniz Ben kaldım hala o yüreğimin vurgun yediği terkedilişte Ben o gün yandım işte Sabaha doğru üçte Çok zaman oldu, siz evliydiniz Ben kaldım hala o yüreğimin vurgun yediği terkedilişte Gelip gitti ah beni buldu Sevdanın en karası Baharlarla, sonbaharlar, güzler, yazlar arası İhtimal ya fikrinize düşersem Tutturun bir Rumeli Havası İhtimal ya fikrinize düşersem Tutturun bir Rumeli Havası Ben o gün yandım işte Sabaha doğru üçte Çok zaman oldu, siz evliydiniz Ben kaldım hala o yüreğimin vurgun yediği terkedilişte Koparıp bir gül takmıştınız o gün Göğsüme gizli bahçenizden pembe Demiştiniz ne füsunkar durdu Pembe gül sütten daha ak teninizde Ben o gün yandım işte |
10-14-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Gidiyorum Bu Şehirden Gidiyorum yine bu şehirden Ayaklarım geri geri Tekerlekler almış başını Dönüyor dönüyor Gidiyorum yine bu şehirden Ayaklarım geri geri Tekerlekler almış başını Dönüyor dönüyor Sanki bütün büyük aşkların ortak kaderi Ah beni en çok bu mahvediyor Sanki bütün büyük aşkların ortak kaderi Ah beni en çok bu kahrediyor Ah beni beni Vah beni beni Nerelere gideyim, nasıl edeyim Al beni beni Sar beni beni Saramazsan eğer körfeze bırak Gurup ile söneyim Ah beni beni Vah beni beni Nerelere gideyim, nasıl edeyim Al beni beni Sar beni beni Saramazsan eğer körfeze bırak Gurup ile söneyim |
10-14-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8O-kudum-da Tozu, dumanı, romanı O-kudum-da Azı, çoğu, zoru, yalanı O-kudum-da Mazlumu zorlayanı O-kudum-da Mücrimi pohpohlayanı O-kudum-da Gördüm papazını faydasız köyün Gördüm acı su kurnazını O-kudum-da Bilgiyi saymazını O-kudum-da Yeniliğe aymazını Sarı liraya, ete, kemiğe, şana şöhrete doymazını O-kudum-da Çamurda kaymazını O-kudum-da Ateşte yanmazını Köleliği, beyliği, hanlığı Adam gibi adamlığı Gelip geçici sultanlığı Kanunsuz kahramanlığı Namuzsuz imanlıyı Her yöne yanlıyı O-kudum-da Doğuştan zanlıyı O-kudum-da Elleri kanlıyı O-kudum-da Candaki canlıyı O-kudum-da Tozu, dumanı, romanı O-kudum-da Azı, çoğu, zoru, yalanı O-kudum-da Mazlumu zorlayanı O-kudum-da Mücrimi pohpohlayanı O-kudum-da Gördüm papazını faydasız köyün Gördüm acı su kurnazını O-kudum-da Bilgiyi saymazını O-kudum-da Yeniliğe aymazını Sarı liraya, ete, kemiğe, şana şöhrete doymazını O-kudum-da Çamurda kaymazını Ateşte yanmazını Köleliği, beyliği, hanlığı Adam gibi adamlığı Gelip geçici sultanlığı Kanunsuz kahramanlığı Namuzsuz imanlıyı Her yöne yanlıyı O-kudum-da Doğuştan zanlıyı O-kudum-da Elleri kanlıyı O-kudum-da Candaki canlıyı O-kudum-da |
10-14-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Yine mi Çiçek Kur masayı Madam Despina Kirli beyaz muşamba örtüleri ser Çek sediri asmanın altına Yanında bir ince Müzeyyen abla Yine mi güzeliz, yine mi çiçek? Hamdolsun Taze mi bitti topik Canın sağolsun Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek? Hamdolsun Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun Gece çok genç, arzular şelale Haber etsek o yare Gelse Bomonti'den Şereflendirse bizi Olsak teyyare Yine mi güzeliz, yine mi çiçek? Hamdolsun Taze mi bitti topik Canın sağolsun Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek? Hamdolsun Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun Yine mi güzeliz, yine mi çiçek? Hamdolsun Taze mi bitti topik Canın sağolsun Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek? Hamdolsun Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun |
10-14-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Hoş Geldin Hiç ummazdım Oldu Sonbaharda Hediye gibi geldin Hoş geldin Seyirlik değil, ömürlük olsun Dilerim bu defa bu son olsun Seyirlik değil, ömürlük olsun Bir yastıkta nasip olsun Gel, koynuma gel Oynuma gel Akşam gözlü esmer Safa geldin Son ihtimalim Bir sana kalmış halim Hoş geldin Seyirlik değil, ömürlük olsun Dilerim bu defa bu son olsun Seyirlik değil, ömürlük olsun Bir yastıkta nasip olsun Gel, koynuma gel Oynuma gel Akşam gözlü esmer Gel, koynuma gel Oynuma gel Akşam gözlü esmer |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|