![]() |
Cevap : Haydi Amin Diyelim.. |
![]() |
![]() |
#17 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Haydi Amin Diyelim..Amiiiinnnn Rabbim razı olsun :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
evrem88
|
![]() Cevap : Haydi Amin Diyelim..amin amin amin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haydi Amin Diyelim..DUA Sevdiğim kim varsa, kendim de dahil, sevebileceğim herkes de dahil ![]() ![]() ![]() Sağlığı iyi olsun ![]() ![]() Yanakları kiraz pembesi, dudakları bal olsun ![]() ![]() Ciğerlerinden nefes, midesinden gurultu, bacaklarından güç eksik olmasın ![]() Kanı bol olsun, damarlarında dönüp dönüp dolaşsın ![]() Sevdikleriyle birarada olsun ![]() ![]() Lafları birbiriyle başlasın ![]() Nesi varsa, bölüşücek biri olsun; nesi yoksa, bulup getiricek biri olsun ![]() Bu birileri az ama öz olsun ![]() Bazıları dünyada tek olsun ![]() ![]() Harcasın ki, ona büyük bir miras kalsın ![]() Sevmekten bıkıp usanmayacağı biri olsun ![]() ![]() Onu soysun, başucuna koysun ama yalan uydurmasın ![]() O herşeyine, her haline tek tanık olsun ![]() Bir hareketiyle güldüren, bir hareketiyle ağlatan olsun ![]() ![]() Kalbi buna teslim olsun ![]() ![]() Aşık olsun, sırılsıklam olsun ![]() ![]() Yapmaktan bıkıp usanmayacağı bir işi olsun ![]() Başarının gerçek adının bu olduğunu unutmasın ![]() İbadet eder gibi, bu keşfini hergün yeniden kutlar gibi, onu yapıp dursun ![]() Yaptıkça daha iyi yaptığını görsün ![]() Daha iyi yaptıkça bunu başkaları da görsün ![]() O başkalarının bunu gördüğünü, dış gözüyle görsün, iç gözüyle işine baksın ![]() Neşesi bol olsun ![]() ![]() İçinde birşey durup durup zıplasın ![]() Duydukları, gördükleri onu gıdıklasın, kahkaha attırsın ![]() Gürültü çıkarsın ![]() ![]() Çocuklukta en şımardığı ana, sık sık gidip gelsin ![]() ![]() Değiştirmek istedikleri değişsin ![]() ![]() Eskilerini atsın, ruhunu havalandırsın ![]() ![]() Dilediği yere taşınsın ![]() Kendinden taşınmak isterse, içindeki güç, dışındaki sevgi ona yardımcı olsun ![]() Bileği, bütün alışkanlıklarıyla, bağımlılıklarıyla güreşsin ![]() ![]() Günlerinden birgünü, bir pakete sarılı olsun ![]() Açılınca, içinden hiç beklemediği güzel bir haber çıksın ![]() Bu gün üçyüzaltmışbeş’ten herhangi biri olsun ![]() Öylesine bir pazartesi, arkaya kavuşturduğu ellerinde, unutulmaz bir salı saklasın ![]() Öyle tahmini mümkün olmayan birşey olsun ki bu, hayatın zekasını anlatsın ![]() Bir hayali gerçek olsun ![]() ![]() Peşinden koşup, onu sobelesin ![]() ![]() Bir çizgi filmde olduğunu, herşeyin mümkün olduğunu unutmasın ![]() Bu duayı okusun ![]() ![]() Duası gerçek olsun ![]() ![]() Tek satırına nazar değmesin ![]() Amin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haydi Amin Diyelim..![]() Öyle çaresizim ki Rabbim, çarelere ermiyor aklım ![]() ![]() ![]() Bir yüzüm solgunken, isyankar öbür yanım ![]() ![]() ![]() Öğütleri masal gibi dinliyorum ![]() ![]() ![]() Nasihatler ninni misali geliyor, başımı sallıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni takipte ızdırap ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimsem yokmuş şu dünyada senden başka! ![]() ![]() Merhametine uzatıyorum ellerimi ![]() ![]() ![]() Senin rahmetinle yıkamak istiyorum kirli tövbelerimi ![]() ![]() ![]() Dizginle çılgınlıklarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı ![]() ![]() Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma ![]() ![]() ![]() Vardır bunda da bir hayır ![]() ![]() Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana! ![]() ![]() Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi, ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar ![]() ![]() Hüzünlerde olgunlaştır beni ![]() ![]() Cahilim çok cahilim ![]() ![]() Sen yolum ol! Sen sonum ol! Sen tut elimden, sana giden yollarda nurum ol! Dağlar kadar günahlarıma, bir avuç tövbe kırıntısı getirdim ![]() ![]() ![]() Sen derman ol şu volkanlarıma ![]() ![]() ![]() Sensiz bir yürek ne kadar boş! ![]() ![]() Affeyle Ya Rabbel alemin ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Haydi Amin Diyelim..amin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|