![]() |
Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı! |
![]() |
![]() |
#16 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!köyde binmiştim:D alttaki hiç ufuğa bakıp dalmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
kiraz
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!hyr taradı alttaki hiç bbi kıza açılamadı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
gürsesilknur
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!:D acılmadım alttaki hiç mikrafondan bagırmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!Bağırdııııııııııııııııııııı ııııııııııııı, Alttaki üyenin hiç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!Bu Söylediğine Ben ce SEn Bİle İnanmıyorsun Heleki Ben :P:P:P Alttaki Ben ce Beni Hiç Görmedi :P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
suskun
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!Bence qördü:D Alttaki bence sen beni hiç görmedin:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!evet yah valla görmedim bu tuttu bak:):):) alttaki hiç aşık olmadı::):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!olduuuu ALTTAKİ bence hiç doğum yapmamıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!YAPMAMIŞTIR YAPMAZ YAPAMAZ DA :S:S BEn ce Alttaki Gökhan ÖZEN hayranı OLmamıştır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!ayy yapmadım valla ödüm patlıp zaten:):):) alttaki beni görmedmiştir:Daklıma bişey gelmedi vallahi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!OLABİLİR DE OLMAYA BİLİRD E VALLA ALLAH BİLİR :) Alttaki Hayyatın da Hiç Süpermarketin Yiyecek Reyonundaki Yiyeceklerin Paketini Acıp Biras Tadına Bakmamıştır :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!yok valla hiç yapmadım yapmamda:) alttaki hiç yaşlılara yer vermemiştir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!Aaaa vermiştir vermiştir yane bana SOlemedi ama Vermiştir heral de Zaten Belediye ye dilekçe verecem Yaşlılara Ayrı Ulaşım Aracı Yapsınlar :) Alttaki hayatında Hiç konusmadan 5 saat çekirdek eşliğinde TV islememiştir :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!evet izlemeiştir valla ben 5 dk gibi uzun bir süre içinde tek kelime etmeden duramam valla ayy ne kötü bişey:D alttaki korku filmini glerek izlemiştir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!bazı filmlerde güldüğüm oldu ama istisnalar hariç ![]() ![]() ![]() ![]() alttaki hayatında hiç sanatçı qörmemiştir
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|