Cevap : Aşkmı?Paramı? |
|
|
#17 |
|
mgk_42
|
Cevap : Aşkmı?Paramı?keisnlikle para derim
|
|
#18 |
|
kosovalı27
|
Cevap : Aşkmı?Paramı?ben mutlu olmadıktan sonra o parayı ne yapayım ben aşk aşk parayı her zaman bulursun ama aşkını bulamasın bulsan bile senin degil paranı aşkına gelir aşk aşk
|
|
#19 |
|
_filiz_
|
Cevap : Aşkmı?Paramı?güzel cevap olmuş ama aşk karın doyurmuyor malesef tabi ikisi de olur inşallah ![]() ![]()
|
|
Cevap : AŞKMI?PARAMI? |
|
|
#21 | |
|
gulhan
|
Cevap : AŞKMI?PARAMI?Alıntı:
|
|
#22 |
|
|
Cevap : Aşkmı?Paramı?yorumlarınızdan dolayı tşkler ![]() ![]() fikrim bi türlü değişmiyor para para para:) |
|
|
|
#23 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Aşkmı?Paramı?kesinlikle ama aşkta olabilir:D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#24 |
|
bbk
|
Cevap : Aşkmı?Paramı?para mıknatıs gibi sahte aşkları çeker şayet zenginsen aşk gerçekmi değilmi bilemezsin isteiğin şey gerçek aşk ise yani aşk kelimesinin tam karşılığıysa her ne olursa olsun seni bırakmıcak olan birisidir yani aşk var ise şayet paran olmasada asla birbirinizden vazgeçmezssiniz bi gün çalışıp para kazanabilirsin ama herzaman aşkı bulamazsın![]() aşk tabikide:38:38
|
|
#25 |
|
pesimistt
|
Cevap : Aşkmı?Paramı?a$kk ![]() ![]() a$ık oLdn noLuo peki snra?? içinden bi parçayı koparp qdenLer,qeLio mu tkrardan?? a$kk; insann içini ısıtann, dha snra herşeyden herkesten soqutan, bu mudur a$k? ya para?? farkLı mıdır? her türLü pisLiqi qetirr, her türLü acıyı tattırır başka insanLara ![]() ![]() ya adam qbi a$k, ya da ihtiyacım kadar para ![]() !!
|
|
#26 |
|
|
Cevap : Aşkmı?Paramı?yorumlarınızdan dolayı tşk ederim pesimistt çok güzel bi yorumdu tşkler ![]()
|
|
|
|
#27 | |
|
bbk
|
Cevap : Aşkmı?Paramı?Alıntı:
bu bahsettiğin şey tek taraflı ve suistimal edilen bir aşk benim bahsettiğim ise karşılıklı ve saf olanı
|
|
|
|
|
#30 |
|
seyito
|
Cevap : Aşkmı?Paramı?tabiki para parasız aşk olmuyor bu devirde ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|