![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Capcup
|
![]() Bi kapıya giderim zili çalarım kimo derler bende ben derim hemen açarlar ![]() ![]() sanki ben demesem açmıcaklar en ayar olduğum şey :=))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() okulda ''sizin bedene kim giriyo ?'' yada ''sizin fiziğe kim giriyo ?'' gibi sorulardan NEfRET ederim (yane alla şükür kimse girmiyo be kardeşim) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Muhammed
|
![]() benim en nefret ettiğim hocaların ''neye gülüyorsun anlat da biz de gülelim'' diye sorduğu o sinir bozucu soru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() ben bide okulun başın da hamile kalan hocaların dogumdan sona gelipte bide ''ee ben yokken neler yaptınız'' sorusuna mayak oluyom (kimse kimseye pişi yapmadı kine) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
J_TERRY
|
![]() -kaca gıdıyon sen - ![]() ![]() ![]() ![]() -waybe sen okadar buyudun mu ben senın el kadarken kı hallerını hatırlarım (arkasından bıde guler) nefretı gec kıl oluyom walla |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() adını bileneme suleyemeyecek kadar kucuk cocuklara ''ne şeker şeysin sen ole adın ne senn ? '' gibi sorulardan ne anlıyolarsa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
bessraa
|
![]() hocaların derse ilk defa geç kalsan bile sni kenara çekip 'nie geç kalmaı alışkanlık haline getirdin' die sormasından neeffrreettt ediorummmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() nasılsın die birine sorduktan sonra onlara ögrettigim şu cwp ı almak deli ediyo beniiii "sanane sen doktormusun " |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
yosun_26
|
![]() özellikle orta yaşlı bayanların yosuncum bu ürün gerçekten iyimi diye sormalarına sinir ötesi sinir oluyorum ya o ürünü ben satıyorum kötü olsada kötü dermiyim yaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
tatia27
|
![]() arife gününe filan yere yer varmıydı bir kişi bayan olacak ön taraftan ?sorusundan nefret ediyom
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|