![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasımerhaba arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıya allah askına ne büyüsü duaya bı bakın Allah Peygamber 4 melegın adı kudretlı ne varsa yazıyor büyü diyenler çarpılacak bıse değilherkes değişik yontemler yazmıs ben 2rekat namaz kılıp hergun 7 kere okuyorum benı henuz aramadı ama kucuk kucuk kıpırtılar basladı ve bu 3 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasımerhaba arkadaslar selamlar beni dinleyecek bu duayi iyi bilen yada benim derdime derman olacak bir dua verebilirmi ben turkiyede yasamiyorum o yuzdeb sela ezan da yok burada internetten bakip saatlere oyle namaz kiliyorum derim su ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel DuasıSCARRED Nickli Üyeden Alıntı soru: "Namazı doğru kıldım mı?" yanıt: "Abdesti doğru almış mıydın?" Yardım dilemek + kanalize olmak ![]() ![]() ![]() ![]() Bir önerim var: eğer inanmıyorsan, içinde kuşku varsa deneme, çünkü sonradan "ben yaptım, tutmadı" diyebilir ve kendi kuşkularının sorumluluğunu duaya yükleyebilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıslm herkese benimde sevdigim beni bıraktı ne kadar kötü oldugumu bir dilin bütün sözcüklerini kullansam anlatamam o gittiginden beri dünyam kararmış şimdi allaha sıgınmışım dualarla ve bende çevir gel duasına başladım 3 gün oldu 7kez üstüste okuyorum ondan önce iki rekat namazda kılıyorum ondan öncede bazı dular okuyorum umarım özgürüm bana döner eger dönerse size söyleyecem -------------------- ne şekilde olursa olsun içten inanarak okuyun yeter bence vakti yeri önemli degil |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıinanç Nickli Üyeden Alıntı çok teşekkür ederim özgecim yalnız hangi duadan bahsettiğini tam anlayamadım sanırım eksik çıkmış yazdıların, tekrar yazarsan sevinirim allah razı olsun ![]() ![]() canım esmaul husna bunlar ya vedud ya cebbar ya latif bin kere okuyorum bi de bunları yap allah kabul etsin |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıbu kesin dogrumu bn baska cevirgel biliyorum ya ama emın deilim -------------------- merhaba ebruli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- bakın ben de hangisi asıl dua bilmiyorum ama okumustum geçmişte ise yaradı bu sitede bi tane buldum bnm okudum la aynı gibiydi bnde onu aldım ama asıl gerçek olnnı bulan varsa bana da versin çnkü bn bndeki duayı bir arkadsındı ona geri verdim bulursam sizede veririm o arkadası arıyorum bulup sze de veririm ama gerçek oln mı bndeki ile bilmiyorum sölemesi bnden -------------------- dush arkadasım kesin cuma gunu ve 1 adet mi eminmisin ? bn 7 kez okumustum ama hngi gun okudum htrlamıyoum üstünden çok zaman geçti ![]() ![]() ![]() -------------------- ben size asıl çözümü sölüyorum eyup sultana gidin ve dua kitaplarına bakın kesinlikle var kitablarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıarkadaşlar okumayın,ben denedim bütün yazılanları uygulayarak ama sabaha kadar rahatsız edildim uyuyamadım lütfen okumayın ![]() ![]() ![]() ![]() 3)ayağa kalkılır ; Yarabbi falanın uykusunu ve kendisini bağladım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duası![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıarkadaşlar çevirgel duasını okumak isteyenler gidip içinde çeviregel duası olan bir dua kitabı alsınlar ve içinde gerekli açıklamalar var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıarkadaslar ne olur banada yardım edın cok zor durumdayım,2 yıllık nısanlım ortada hıc bırsey yokken bır hafta ıucınde ne gelıstıyse benı terkettı durduk yere nısanı attı,ne benım aılem nede onun aılesı hıc bırsey anlamıyor,ustelık hep bekledık ewlenecegımız gunu,tam ewlenecegımız zaman terkedıldım,ve cok zor durumdayım,nısanı atalı 2ay oldu ve hala umutsuzca donecegı gunu beklıyorum,onun aılesıde benım aılemde sasırmıs bı durumda,lutfen banada yardım edın zor durumdayım lutfen -------------------- çevirgel duasını arkadasım tavsıye ettı,bende sıtede duayı ararken karsıma bu duala ılgılı bırsuru sayfa cıktı,en cok tartısılan sayfada burası oldugu ıcın sızden yardım almak ıstedım,benım kafam cok karıstı heryerde cevirgel duası var ve hep farklı sekılde,cevirgel duasınında tamamlayıcısı da varmıs,bununla berabermı okumalı,ayrıca sanırım bıde kadeh duası varms cevırgen duasıyla bıurlıkte okunan,arkadslar kafam cok karıstı nasıl okuycagmı ne okucagmı sasırdım lutfen yardım edın banada,sanırım dus arkadasımz cevırgen duasını orjınelını yazms,aynen o sekıldemı okucagm,ayrıca dua ederken bı kısımda secdeye egılın dıyor nasıl yanı namazmı kılacagım anlamdım arkadslar orayı,bu duaya baslamdan once nasıl hazırlık yapılmalı ve kacgun hangı gunler nekadar okumalıyım lutfen yardım edın |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıarkadaslar bu dua mı yoksa söylendigi gibi buyu bilmiyorum ama denemiştim gerçek oldu geri ye geldi ama bu sefer ben istemedim ve bizi kötü seylerle ayırdılar aniden bitti bu duayı okumustum geriye geldi hala da peşimde ama eger sizi sevmiyorsa kişi denemeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıarkadaşım benim elimde olan çevirgel duasında hiç bir şekilde cin falan geçmiyo,sizin bi yanlışınız olmasın,ayrıca her çevirgel duasıda orjinal olmayabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıbiri bana akıl versin ben bu siteyi bi çoğunuz gibi bambaşka şeyleri google'da ararken buldum ve bi süre misafir olarak takip ettim yazıları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel DuasıNiyetim kimseyi büyüye te$vik etmek degil, bu soru kafami gercekten fazlasiyla me$gul ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Öyküleri okurken inanin cok agladigim olmu$tur ![]() ![]() ![]() Onlara ne yapilsa hak ![]() ![]() ![]() ![]() Bilen birisi bu sorumu mantikli bir $ekilde cevaplasin bir zahmet ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|