![]() |
Cevap : Hergün Bir Dua |
![]() |
![]() |
#271 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah"ım Senin hamdinle yaşarım!Nefsime zulmettim, beni bağışla! Zira Sen mağfiret edenlerin en hayırlısısın! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaRabbimiz! Bizi Sana teslim almış Müslümanlar haline getir,Soyumuzdan da Sana teslim olacak Müslüman bir ümmet yarat! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah"ım Muhammed Mustafa"ya ve ehline öyle bir rahmet et ki, rahmetinden onlara kavuşmayan asla bir şey kalmasın! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah"ım Kur"anla bedenlerimizi sağlamlaştır,taatlerimizi ve arzularımızı Kur"an sayesinde kabul buyur! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah"ım Kur"an"la içimi nurlandır,Kur"an"ın nuruyla gözlerimi nurlu kıl, Kur"an"la ahlakımı güzelleştir! AMİN |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah"ım Gözyaşı döküşüme ve ağlayışıma merhamet et ![]() ve hatalarımı bağışla! AMİN |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy zorlandığım ve darda kaldığım anda tek Kurtarıcım ve Yardımcım! Seni kusurdan tenzih,noksanlıktan takdis ederim! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Hergün Bir Duaaminnnnnnnn ey kalbleri çeviren ALLAH'IM benim kalbimi senin dininin üzerine sabit kıl ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah"ım Defterimi sağ tarafımdan ver ve benim hesabımı kolaylaştır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah"ım Beni Rahmetine boğ,bereketlerinden üzerime yağdır ve beni Arşının gölgesi altında gölgelendir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaYoklukları var eden Rab; dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen Rab; bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen; bebekleri annesinde, kuşları yuvasında; baharı kışın ardında, ömrü güneşin doğuşunda; saklayan gösteren Rabbim; kilitlerimi çöz, firkatlerimi muhabbetinin peşine koy, rüzgara tutunan dualarım arılara, papatyalara, nergislere ve gelinciğime dokunmuşsa, ruhumu kainatın ahengine kat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaRabb'imiz! Sinelerimize inşirah salmanı, yolumuzu, peygamberan-ı izamın, sıddıkların, şehitlerin ve salihlerin yolu eylemeni istirham ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım! Çalışmalarımı kabul edilmiş,günahımı bağışlamış,amelimi makbul ve kazancımı sonsuz kıl! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım! Sırat köprüsü üzerinde ayakların kaydığı günde,ayaklarımı sabit kıl! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|