![]() |
Cevap : Canın Ne İstiyor |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyoryaa bende gezmek istiyorum onu ben söylükcekdim bi kerem bu arada yine ben başının belası:)birazda sen sinir ol demi canım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorvalla edebiliyorsan ne mutlu sana ama çok zor çelik gibi sinirler var bende :D yılların tecrübesii :D bende kordonda yürümek istiyom denizin kokusuyla ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorhahahah ölemi diosun çook emin olma bence sen başarabiliyorsan bende başarabilirim benimde canım format atmak istiyor:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
merve16
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorben çekip gitmek hatta ölmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
suskun
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorKitap okumak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorbende ufak yaramaz çocukların kulaklarını çekmek istiyom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
merve16
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorben istanbula gitmek istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorkordonda denizden gelen rüzgar eşliğinde akşam çimlere oturup arkadaşlarla bira içmek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
merve16
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorben hiç bir şey istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyordışarı çıkıp voleybol oynamak istiyom
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
merve16
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorben kınaya gitmek istiorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorsevgilim olsun istiyom:((aman yada olmaması olduğundan iyi galiba) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|