Sucuk Güveç |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sucuk GüveçSucuk Güveç tarifi için Malzemeler :
yemeğinin hazırlanışı: </STRONG>Sucuğu kısa bir süre musluğun altına tutup ıslatın Bıçağın ucuyla uzunlamasına iki taraftan çizin, derisini soyun, küp şeklinde doğrayın Biberlerin saplarını çıkartın, tohumlarını dökün, ince halkalar şeklinde doğrayın Domatesin kabuğunu soyun, çekirdeklerini temizleyin, küçük parçalar halinde doğrayın Peyniri 1 cm küpler şeklinde doğrayın Küçük bir güveç (veya ısıya dayanıklı cam kap) içinde bütün malzemeleri karıştırın Üzerine zeytinyağını gezdirin Kuvvetli olmayan bir fırında veya ızgarasında peynirler eriyene kadar tutup masaya getirin Sucuğun yağı çabuk donacağı için bu yemek bekletmeden yenmelidir Domates miktarını artırırsanız daha sulu olur ve daha çok ekmek yedirtir![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|