Ayvalı Bulgur Pilavı (6 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayvalı Bulgur Pilavı (6 Kişilik)MALZEMELER 1 Ayva 1 Soğan 1 Yemek Kaşığı Tereyağı 1 Yemek Kaşığı Dolmalık Fıstık 1 5 Su Bardağı Su1 Su Bardağı Bulgur 1/2 Çay Kaşığı Safran HAZIRLANIŞI Ayvanın kabuklarını soyup çekirdekli kısımlarını çıkarın ve dilimleyin Tencerede tereyağını eritip rendelenmiş soğanı ekleyerek pembeleştirin Dolmalık fıstığı ekleyip kavurduktan sonra safranı ilave edin![]() Tencereye 1 5 su bardağı su döküp kaynamaya bırakın Su kaynayınca dilimlenmiş ayvaları ve bulguru ekleyip yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20 dakika pişirin Sıcak olarak servis yapın![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|