Krem Peynirli Armut Tatlısı (4 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Krem Peynirli Armut Tatlısı (4 Kişilik)Krem Peynirli Armut Tatlısı (4 Kişilik) ![]() Malzemeler 2 adet armut Yarım su bardağı üzüm suyu 175 gram az yağlı krem peynir 2 çorba kaşığı limon suyu 1 çorba kaşığı bal Süslemek için: 4 adet çilek Nane yaprağı Yemeğin Tarifi Armutların saplarını kestikten sonra kabuğunu ince bir şekilde soyun Sonra üzüm suyuyla birlikte yumuşayana dek haşlayın Üzüm suyunu ve armutları soğumaya bırakın![]() Krem peyniri, balı ve limon suyunu blendırdan geçirin Armutları ikiye keserek, çekirdeklerini çıkarın Sora ince dilimler halinde kesin Dilimleri tabağa yelpaze şeklinde dizin Krem peynirli karışımı krema sıkacağına doldurun![]() Her yelpazenin iç kısmına burgu şeklinde krem peynirli karışımdan sıkın Yelpazenin dışına üzüm suyundan dökün Çilek ve nane yaprakları ile süsledikten sonra servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|