Şeftali Tatlısı Fırında (6 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şeftali Tatlısı Fırında (6 Kişilik)Şeftali Tatlısı Fırında (6 Kişilik) ![]() Malzemeler 2 Adet Yumurta 1 Çay Bardağı Süt 1 Çay Bardağı Ayçiçekyağı Yarım Çay Bardağı Su Alabildiğince Un Bir Tutam Tuz Yemeğin Tarifi Şeftalileri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın Fırın poşetinin içine yerleştirip 4 çorba kaşığı şeker ve 1 bardak su ilave edin Önceden ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin iyice soğuyunca düz bir tabağa dizin![]() Su, süt, nişasta ve 1 çorba kaşığı şekeri orta ateşte pişirin Düz bir kalıba döküp donması için bekletin ve kare kare kesin![]() Şeftalilerin üstüne fıstık serpip kare kestiğiniz muhallebileri üzerlerine yerleştirin Gülsuyu ve pekmez ilave ederek servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|