Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
mantarlı, patatesli, tarifi, tavuk

Patatesli Ve Mantarlı Tavuk Tarifi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patatesli Ve Mantarlı Tavuk Tarifi





Malzemeler
  • 600 gram kuşbaşı tavuk eti (but kısmından)
    1 adet orta boy soğan
    2 çorba kaşığı tereyağı
    6 adet orta boy patates
    12 adet mantar
    2 adet dolmalık biber
    1 çorba kaşığı biber salçası
    1 su bardağı sıcak su
    Tuz

Patatesli ve Mantarlı Tavuk Yapılışı

Tereyağını bir tencereye alıp yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene kadar kavurun Üzerine tavuk etini ilave edin 5 dakika daha kavurduktan sonra, elma dilimi doğranmış patates, dörde bölünmüş mantar ve iri doğranmış dolmalık biberi ilave edin Birkaç dakika daha kavurup biber salçasını ekleyin Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte arada sallayarak 5 dakika pişirin Daha sonra tuz ve suyu ekleyin Patatesler yumuşayana kadar pişirip servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.