![]() |
Marullu Bezelye Çorbasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marullu Bezelye ÇorbasiMARULLU BEZELYE ÇORBASI Kullanılacak malzeme (4 kişi için): 2 litre et suyu veya tavuk suyu, 4 marulun göbeği, 200 gram bezelye, 1 bardak zeytinyağı, 4 dilim ekmek, yeteri kadar tuz ve karabiber, 1 kahve fincanı margarin yağı ![]() Yapımı: Marulları iyice yıkayıp kuruladıktan sonra ince ince doğramalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızaran ekmekleri kevgirle tavadan alıp kaynamaya başlayan çorbanın içine atmalı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|