Paşa Çorbasi |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Paşa ÇorbasiPAŞA ÇORBASI 3 adet haşlanmış patates 1 adet yumurtanın sarısı 1 çay bardağı yoğurt 1 fincan un 1 çorba kaşığı margarin 5 su bardağı su 1 tatlı kaşığı salça Yarım demet maydanoz Tuz, kırmızıbiber Haşlanmış patateslerin kabuklarını soyarak, tavla zarı iriliğinde doğrayalım Unu, yumurta sarısını ve yoğurdu tencereye alalım Birkaç kaşık su ilave edip, çırpalım Suyu ve patatesleri ilave edelim Kısık ateşte, sürekli karıştırarak pişirelim Bir iki taşım kaynadıktan sonra ateşten alalım Tuzunu ayarlayalım Tavada margarini eritelim 1 tatlı kaşığı salçayı ve kırmızıbiberi ilave ederek, 2 dakika kavuralım Çorbanın üzerine gezdirelim, înce ince kıyılmış maydanozları üzerine serperek, servis yapalım |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|