Pirinçli Kereviz Çorbasi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pirinçli Kereviz Çorbasi




Malzemesi
1
1
1
1
2 çorba kaşığı margarin
5 su bardağı sıcak su
1 kahve fincanı kırık
2 defne yaprağı
Yarım suyu
2-3 dal maydanoz
Tuz

Kereviz, ve i küp küp doğrayın Margarini tavada kızdırın Soğanı kıyıp pembeleştirin Doğradığınız sebzeleri ekleyip hafifçe kavurun
Sıcak suyu ve defne yapraklarını ilave edip kısık ateşte kaynayıncaya kadar pişirin Pirinci ekleyin ve sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin Tuz serpip suyunu ilave edin ve ateşten alın Üzerini kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.