Pirinçli Kereviz Çorbasi |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pirinçli Kereviz ÇorbasiMalzemesi 1 1 1 1 2 çorba kaşığı margarin 5 su bardağı sıcak su 1 kahve fincanı kırık 2 defne yaprağı Yarım suyu 2-3 dal maydanoz Tuz Kereviz, ve i küp küp doğrayın Margarini tavada kızdırın Soğanı kıyıp pembeleştirin Doğradığınız sebzeleri ekleyip hafifçe kavurun Sıcak suyu ve defne yapraklarını ilave edip kısık ateşte kaynayıncaya kadar pişirin Pirinci ekleyin ve sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin Tuz serpip suyunu ilave edin ve ateşten alın Üzerini kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|