![]() |
Döş Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Döş ÇorbasıDöş Çorbası Kullanılacak malzeme (6 kişilik): Koyun etinin döş tarafından 1 kg 'lik bir parça, 300 gr iç bezelye, 1 sap kereviz, 1 baş soğan, 1/2 kilo havuç, 1 çorba kaşığı mÜrgarin, 2 çorba kaşığı zeytinyağı, yeteri kadar tuz ve karabiber (veya kırmızıbiber) ![]() Yapılışı: Bütün sebzeler küçük parçalar halinde doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|