Gül Tatlısı Yemek Tarifi |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gül Tatlısı Yemek TarifiMalzemeler 1 paket margarin 2 kaşık 2 kaşık sıvı yağ 1 yumurta 1,5 çay bardağı irmik 250 gr ceviz aldıgı kadar un şerbeti için: 2 su bardağı şeker 2 su bardağı su HAZIRLANIşI Margarin ve diğer Malzemeleri karıştırın hamuru elde ettikten sonra, oklava yardımıyla açın hamuru 4'e bölün Cevizin 1/4'ünü her bir hamura koyun ve rulo şeklinde sarın, halka halka kesin Böldüğünüz kısım alta gelecek şekilde tepsiye dizin 175 Ã?° pişirin Piştikten sonra sıcak şerbet dökün ve soğuk servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|