Kabak Püreli Tavuk Yemek Tarifi |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabak Püreli Tavuk Yemek TarifiMalzemeler 4 kişilik 2 adet kabak 4 adet tavuk göğsü 200 gr 1 tatlı kaşığı salça 8 diş sarmısak karabiber tuz Hazırlanışı Kabakları temizleyin ve 4 parçaya bölün Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın Kabakları ezerek püre haline getirin 1 tatlı kaşığı yoğurdu ayırıp kalanına 4 diş ezilmiş ekleyin ve kabak püresiyle karıştırın Ayırdığınız yoğurda, kalan ezilmiş sarımsak, karabiber, salça ve tuzu ekleyip karıştırın Tavuk göğüslerini bu sosla terbiye edin ve yağsız tavada arkalı öndü pişirin Kabakla beraber servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|