Hünkar Tarhana Çorbası

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hünkar Tarhana Çorbası







içindekiler

350 gr süzme yoğurt

1 bayat ekmek

3 su bardağı et suyu

50 gr tereyağı

Tuz

kırmızı tozbiber

hazırlanışı

Yoğurda 1 bayat ekmek içini ilave edip blenderden geçirin Karışımı 8 saat bekletin

Yoğurtlu malzemeyi tencereye alın Tuz serpin Et suyunu yavaş yavaş ekleyip karıştırarak pişirin

İki dilim bayat ekmeği küp şeklinde doğrayın Tereyağını tavada kızdırıp ekmekleri kızartın

Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp kırmızı tozbiber serpin Kızarmış ekmek eşliğinde servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.