![]() |
Tepside Soğan Pidesi (Selanik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tepside Soğan Pidesi (Selanik)Tepside Soğan Pidesi (Selanik) MALZEMELER 1 adet ekmek hamuru (ekmek fırınından hazır olarak alabilirsiniz) 1 su bardağı sıvıyağı İç Harcı İçin; 250 gr ![]() 1 adet orta boy kuru soğan 1 adet taze yeşil biber 2 adet domates 1 çay kaşığı kırmızı biber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber HAZIRLANIŞI Fırından aldığınız ekmek hamurunu iki eşit parçaya bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İç Malzemenin Hazırlanması; bir tavaya koyduğunuz kıyma, çok ince kıyılmış kuru soğan ve biberi 10 dakika kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 175 dereceye ayarlanmış fırında pidenin üzeri sarı kahverengi oluncaya değin, 30-35 dakika pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|