![]() |
Yemek Adı : Levrek Buğulama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek Adı : Levrek BuğulamaYemek Adı : Levrek Buğulama Mutfak : Türk Türü : Av Etleri MALZEMELER 1 çorba kaşığı tane karabiber 1 kg domates 1 tatlı kaşığı köri tozu 2 defne yaprağı 200 gr mantar 200 ml krema 6 sivri biber, küçük doğranmış Tuz 4 kişilik HAZIRLANIŞI Domatesin yarısını ortadan kesip 3 bardak su ve 1 defne yaprağıyla birlikte iyice yumuşayana kadar pişirin ![]() ![]() ![]() Levreği bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() Balığı tenceredeki tüm soslarla beraber fırına girebilecek toprak güvece alın ![]() ![]() ![]() AFIYET OLSUN! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|