Şinitsel Tarifi |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şinitsel TarifiMalzemeler 1 Kg biftek (İnce dövülmüş ) 4 Çorba kaşığı galeta tozu 3 Çorba kaşığı un 3 Yumurta Tuz ve Kararbiber 1 Su bardağı kızartmak için zeytinyağı Yapılışı: *** Bifteklerin iki tarafı tuzlanıp biberlenir *** Önce elenmiş una ,sonra çarpılmış yumurtaya,sonra da galeta tozuna bulanıp elle bastırılır *** Kızgın yağda kızartılıp patates tava ve salata ile servis yapılır NOT:Biftekler bir gece soğan suyunda bekletilirse daha lezzetli olur Biftekler una bulanmadan rende kaşara batırılırsa nefaseti artar |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|