Yemek Adı : Bıldırcın İzgara |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yemek Adı : Bıldırcın İzgaraYemek Adı : Bıldırcın Izgara Mutfak : Türk Türü :Av Etleri MALZEMELER 5 adet bıldırcın Tuz, karabiber 5 Kişilik HAZIRLANIŞI Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs ) ile etleri ezip yassıltın Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin Tuz, karabiber serpip, servis yapın AFIYET OLSUN! |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|