Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
adı, bıldırcın, izgara, yemek

Yemek Adı : Bıldırcın İzgara

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yemek Adı : Bıldırcın İzgara



Yemek Adı : Bıldırcın Izgara
Mutfak : Türk
Türü :Av Etleri

MALZEMELER
5 adet bıldırcın
Tuz, karabiber

5 Kişilik

HAZIRLANIŞI
Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs ) ile etleri ezip yassıltın Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin Tuz, karabiber serpip, servis yapın

AFIYET OLSUN!

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.