![]() |
Sucuk Yapılması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sucuk YapılmasıMalzemeler : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bağırsağı ![]() ![]() Makinadan geçirilmiş kıymaya, tuzu, iyice dövülmüş sarımsağı, karabiberi, kırmızı biberi, yeni baharı koyup iyice yoğurun ![]() Ertesi günü tuzunu kontrol edip tekrar yoğurun ![]() Bıçaksız bir et makinasına eti koyup temizlenmiş bağırsaklara huni yardımıyla hiç ara kalmayacak şekilde doldurun ![]() Kafi uzunluk elde edilince bağırsakları kalın bir iple boğarak bağlayın, sonra iki ucunu birleştirip bir halka yapın ![]() Bu şekilde bütün sucuğu bağırsaklara doldurun ![]() ![]() Fazla suyunun çıkması için halkaları toplu iğne ile bir kaç yerinden delin ![]() ![]() İstenilen kuruluğa gelince de üzerlerine zeytinyağ sürün ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|