Koyun Söğüşü

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Koyun Söğüşü



KOYUN SÖĞÜŞÜ TARİFİ

1 koyun budu
1 havuç
2 adet soğan
1 adet pırasa
1 demet maydanoz
1 diş sarımsak
tuz

YAPILIŞI:Bir tencerenin içine yıkanıp temizlenmiş, koyun budu üç yerinden kemiği kırılarak konur Üzerine tencerenin kenarından iki parmak aşağısına kadar su doldurulur içine kabuğu soyulmuş soğanlar bütün halde üzeri kazınmış bir havuç, maydanoz ve iri parçalara kesilmiş pırasa, tuz ve 1 diş sarımsak atılır Etin iyi pişmesi için bir saat sonra ters yüz edilmelidir (yani etin iki tarafı da birer saat kaynatmalıdır) Et soğuduktan sonra dilimlere kesilir ve servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.