![]() |
Rozbif |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() RozbifRozbif Malzemeler • 1 kg dana kontrfile • 100 g (6 çorba k ![]() ![]() • 1/2 çay k ![]() Tarif Önce fıımınızı 200 °C`ye getirip, ısıtın ![]() ![]() Margarini kontrfıleyi alacak büyüklükte bir tavada eritin ![]() ![]() ![]() ![]() Eti tavadan çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() Pişme süresi sonunda eti fırından alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Et servis yapılırken, etin kendi suyunu üstüne dökebilir veya etin suyunu kremayla karıştırarak elde edilecek sosu kullanabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|