![]() |
Hamur İşi Yemekleri(Makarna, Börek,Pilav) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamur İşi Yemekleri(Makarna, Börek,Pilav)Hamur İşi Yemeklerinide bu topic altında açalım(Makarna, Börek,Pilav) Dört Mevsim Pizzası: Malzemeler: - 500 gr (4 su bardağı) un - 150 ml (3/5 su bardağı) ılık su - tuz - 1 çay kaşığı toz şeker - 30 gr yaş maya (veya 15 gr kuru maya) - 5 orta boy domates - 5 yeşil dolmalık biber - 10 dilim salam - 5 adet sosis - 300 ml (1 1/5 su bardağı) domates sosu - 260 gr (4 su bardağı) rende kaşar rendesi Hazırlanışı Hamuru hazırlamak için, bir kaba 1 su bardağı suyu döküp içine maya ve şekeri serpin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırınınızı 200 °C'ye getirip ısıtın ![]() Domatesi, salamı, yeşil dolmalık biberi dilimleyin, sosisi ufak parçalara bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tercihen tahta pizza altlıkları üzerinde servis yapın |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|