Portakallı Tart -İ

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Portakallı Tart -İ




MALZEMELER

3 su bardağı un

250 gr margarin

3 çorba kaşığı yoğurt

İç malzemesi :

3 adet portakalın rendesi

1 su bardağı toz şeker

tarçın

ceviz

HAZIRLANIŞI

Margarin, yoğurt ve unu karıştırarak hamuru yoğurun, iki eşit parçaya ayrıp merdaneyle açın Portakal kabuklarını sıcak suyla haşlayıp acı suyunı sıktıktan sonra, diğer malzemelerle karıştırıp iki parça halindeki hamurun arasına dökün Biraz tarçın ekip üzeri pembeleşinceye dek pişirin Arzu ederseniz, üzerine pudra şekeri döküp, servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.